Jump to content

[WIP] TIE Fighter

tyranno41

Recommended Posts

Ето го новият ми кораб, направен от мен, само че готов на 95%. Напишете какво мислите!

2 пъти е по-голям е от колкото би трябвало да бъде ако се сравнява с минигигурка.

ето и клипчето отначалото тово мисля да ми е логото не обръщайте внимание / ... това не го разбирам? /

Има място [чрес] -> през което да се пъхне минифигурка вътре.

Разбира се снимка за сръвнение:

tiefighter.png

Редактирано от legohead
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, много голям и внушителен е станал. Остава само детайлите да направиш и е готов за показване на предстоящото изложение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е зле!

Има прилика с този от SW, но като малък си спомням (и все още го имам) първия ми голям сет, този TIE който има черно за цветова гама:

7146-1.jpg

Така ли ми се струва или този който си направил е от Clone Wars? И били пуснал малко повечко подробни снимки отблизо, по-точно отпред, отзад, отстрани и т.н.?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах предвид render-a на TIE, чийто линк Любо е постнал. Не съм запознат много относно Clone Wars, предполагам само, тъй като не бях виждал бял TIE.

А може и да греша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Не е бял а светло сив, какъвто трябва да бъде отвътре. А и моят файтър е 3 пъти по-голям от този, който са създали лего.

Редактирано от legohead
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Да сложил съм ги просто не се виждат добре. И ми викайти Любо, просто така се пиша на всякъде.

Редактирано от legohead
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 months later...

Поздравления за кораба! Много ми харесва как си направил предното стъкло - определено добре се е получило!

Опитай се да вкараш и диагоналите между сегментите на двете крила. Според мен са много характерни.

Моля те, старай се да пишеш по-разбираемо и грамотно. Не го казвам за да се заяждам, смятам че правописа е нещо което всеки от нас трябва да владее добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...