legohead Публикувано Октомври 13, 2013 Share Публикувано Октомври 13, 2013 В Eurobricks видях снимки на 3 нови модела от серията Friends за 2014 г. Ето линк към оригиналната тема: http://www.eurobrick...opic=85699&st=0 Реших да ги споделя с вас. Лично на мен много ми харесват 41027: Будката за лимонада да Мия Моделчето е доста сладко. СТранно ми изглежда това, че будката се сгъва посредсвом панта. Ако бъде затворена, то няма къде мини куклата да стои, тъй като няма да остане празно пространство между предния и задния плот. Може би се предполага, че трябва да седи най-отзад? Обърнете внимание на принтираните кръгли плоски плочки 1х1, наподобяващи бисквитки! Не мога да разбера обаче дали бялата част, в която е поставено цветето вдясно на снимката е нова. Непременно трябва да се проучи! Също така, мисля че това е вторият модел досега, който да съдържа новия скутер. Другият е модулната къща "Парижки ресторант", която също ще излезе през 2014г. Там скутерът е в червен цвят. Ето как седи мини-кукла върху него. За сравнение, ето същия скутер с минифигурка: Дръжките за ръце за мини-кукла и мини-фигурка са различни, за да могат да паснат точно. Мога само да предполагам, че стойката за подпиране на скутера от долната му страна всъшност е дръжка на кофа? Новото скутерче МНОГО ме кефи, дори повече от това, което Brickforge направиха преди време. Ето снимка, за да можете да ги сравните: 41028: Спасителната станция на Ема Това изглежда е вторият комплект, в който е включен новият вид делфин - с принтирани очи. Другият комплект разбира се е корабчето 41015 от 2013г. Друга интересна находка е спасителния буй, който досега се срещаше единствено при колекционерската мини фигурка на спасителката от една от първите серии. На пясъка до чъдъра на горната снимка се вижда и нов вид звезда - такава, която може да се забоде на стъд. 41029: Новороденото агънце на Стефани Ето и последния от трите комплекта. Като изключим агънцето, не забелязвам други нови части. Чудно защо са сложили две различни сини панделки с надпис "1" и "2" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts