legohead Публикувано Октомври 16, 2013 Share Публикувано Октомври 16, 2013 Здрасти банда! Както някои от вас вече научиха на последната ни клубна среща, сме поканени да участваме в зимното изложение, организирано от Сръбския LUG Beokocka. То ще се проведе на 14 и 15 декември, и в него са поканени да участват няколко лего клуба от балканите. На срещата повдигнахме въпроса кои от нас биха имали възможност да участват. Засега само Боби и аз сме заявили че ще можем да идем. Все още нямаме конкретна информация как ще се проведе самото изложение. Доколкото знам престоят ще ни бъде осигурен от организаторите. Започвам да мисля с какви модели ще участвам в изложението. От досегашните си със сигурност ще нося интерактивният кран за играчки и 1 управляем автобус - най вероетно училищния. Ако успея да събера необходимите финансии ще построя и къща във стил Fabuland. Вече съм почти готов с построяването и в LDD. Имам идея и за втори интерактивен модел. Ще очаквам от Боби допълнителна информация за организацията и провеждането на изложението. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Октомври 16, 2013 Share Отговорено Октомври 16, 2013 Ами както се разбра и от последната среща, за момента аз и брат ми сме напълно погълнати в дебрите на звукозаписа и телевизионната продукция и реално не разполагаме с никакво, ама наистина никакво време. Не ми се очертава да имам почивен ден в обозримото бъдеще. Камене, бих ти преложил да вземеш някои от нашите модели, но тъй като повечето са разглобени трябва да ми кажеш съвсем скоро кой/кои ти се занимава да вземеш, за да започнем строежът им(та белким до Декември ги сглобим). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 17, 2013 Автор Share Отговорено Октомври 17, 2013 Оценявам готовността ви да дадете модели! Ще помисля и ще ти кажа. Основен фактор е обаче колко място за багаж ще ни остане в колата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts