Akeyzerr Публикувано Ноември 8, 2013 Share Публикувано Ноември 8, 2013 Здравейте. Като публично освидетелстван Technic маниак малко хора знаят, че съм и голям фен на 6wide камиончетата от серита City. Ето го и резултатът - едно микро ревю на градския сет 60025 Grand Prix Truck, с който се сдобих съвсем скоро. Сетът не ми беше в графа "задължителни", даже по-скоро щях да го пропусна, но щях да съм в голяма грешка. Чудесен сет! И като части и като "функции"(с 'градските' фенове можем да си поговорим на кое ние 'техничарите' казваме "функции"). Както писах по-горе - фен съм на камиончетата; не очаквайте да пиша за минифиговете повече от следното: три са; единият е с каска, а другите двама не са с каска(с шапки и наушници са). Има и разни инструментчета за тях, които така и няма да разпечатам. Към камиончето има скачено ремарке, в което се побира една доста приятна репрезентация на булид от някоя Формула. Цветовата схема на моделчето е чудесна. Дори един приятел(не-лего-фен) възкликна "я, че готини цветове; по мое време леговците бяха червени за пожарните или черни за полицейските и разните космически сини кораби". Цвтовете освен, че са чудесни, частите, които идват в комплекта са много и много полезни. За влаковите ентусиасти предлагам да погледнат основата на ремаркето Самата каросерия на камиончето е от по-новия дизайн и си личи, че е доста мислено, за да не изглежда като поредния 6wide камион с предница в различни цветове. Горещо препоръчвам сета на всички City фенове(и фенки) А ето и едно кратичко видейце, което спретнах, докато сглобявах модела: http://www.youtube.com/watch?v=59pC2KUGG4U Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 8, 2013 Share Отговорено Ноември 8, 2013 Страхотно видео си направил! Браво! Много е гот да видиш как "само" се нарежда Очаквам втора част - как само се разглабя и частите скачат по кутийките! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DMitar Отговорено Ноември 9, 2013 Share Отговорено Ноември 9, 2013 Отлична работа, много ме кефи как освен сглобяването си включил и местенето / движението, вкарването на човечетата и другите елементи. Само една много малка забележда - малко в повече е представянето на номерираните пакетчета, можеше заедно в 1 кадър да ги включиш всичките, и примерно нещо майтапчийско да направиш с минифигурите в стил Тримата глупаци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 9, 2013 Share Отговорено Ноември 9, 2013 хахаха това за фигурките е идея! Сигурно са много втрещени от гледката на самосглобяващия се камион пред тях! Зачудих се дали сглобяваше частите вътре в палатката, или ги вадеше и слагаше всеки път за да прибавяш новите елементи между снимките? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Ноември 9, 2013 Share Отговорено Ноември 9, 2013 Мега сладък изглежда тоя сет; да се ненадяваш! Най-хубавото обаче е, че не е строен в болнични условия (въпреки стерилния фон ). А сега да видим какво може да се МОС-не от него... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Ноември 22, 2013 Автор Share Отговорено Ноември 22, 2013 Това с чаветата е много готина идея, но аз никак не съм им фен и винаги се чудя дали въобще да ги сглобявам. Всичко се сглобява в палатката. понякога е трудно, понякога неудобно, но отнема повече време за строеж, което пък много ме радва МОС-ване, а... тая основа на ремаркето е много... ахъм... влаковска. Щом се харесва такова строене, очаквайте още Ако някой иска да види нещо определено, да хвърли едно оче на сетовете, които имам и да си поръча нещо определено Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts