Stormfury Публикувано Юни 25, 2021 Share Публикувано Юни 25, 2021 Здравейте, След повече от половин година без клубни срещи, да опитаме да се организираме? Вече времето позволява събирания навън, тъй че хайде да се преброим Процедурата я знаете https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=1963613005 Също така приемам и предложения за заведения с градини 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Юни 25, 2021 Share Отговорено Юни 25, 2021 Добър ден, Идеята за подобна организация е много хубава. Това казано, аз ще съм извън столицата и страната по-голямата част от месец юли 2021 г. Няма да предлагам дни и/или места за срещата, а ще се съобразя с решеното, ако мога и събирането е навън. :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Юни 25, 2021 Share Отговорено Юни 25, 2021 Супер идея с вас съм! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Юли 1, 2021 Автор Share Отговорено Юли 1, 2021 За четвъртък 08.07.2021 г. от 19:00 съм запазил маса за 10 човека в градината на https://peisarce-bg.com/ 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kando Отговорено Юли 2, 2021 Share Отговорено Юли 2, 2021 7ми не е ли сряда? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Юли 2, 2021 Автор Share Отговорено Юли 2, 2021 Извиянвам се, първоначално идеята беше за сряда 7-ми, но заведението беше заето, та го преместихме за четвртък 8-ми. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kodama-ja Отговорено Юли 7, 2021 Share Отговорено Юли 7, 2021 Много се извинявам, че пиша в последния момент, няма да успея да се присъединя утре вечер. Надявам се скоро да има следваща възможност да се видим на живо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts