danny Публикувано Юни 27, 2021 Share Публикувано Юни 27, 2021 Здравейте маниаци, от известно време се каня да направя тема за този конкурс с идеята да ви стимулирам да направите по някой авторски билд и да се позабавлявате малко Конкурсът се казва Summer Joust 2021 и вече се провежда за 6та поредна година. Срокът за участие е от 1ви юни до 31ви юли. Основната тема всяка година е "Средновековие", като има различни категории, които позволяват и по-различни билдове. Тази година категориите са: 1. Манастир - сериозна част от живота през онова време, манастирите са играли голяма роля в културното развитие. 2. Фантастична (High Fantasy) - тук може да е всичко от летящи острови, до тъмни гори обитавани от фантастични същества, магьосници и изобщо всичко измислено, което може да бъде представено в онова време. 3. Винетка 12 x 12 - тук единственото ограничение е билдът да се помества в 12 по 12 стъда, със или без рамка. На височина няма никакви ограничения. 4. Азия - в предишни издания е имало Мезоамерика, Средния Изток, а тази година темата е Азия. 5. Създай атмосфера - тук се търси композиция, цвят и история. Идеята е да се пресъздаде чувство - щастие, гняв, отчаяние и т.н. 6. През сезоните - това е категорията, която е предназначена за отбори, като всеки отбор трябва да има 4 билда: пролет, лято, есен и зима. Всеки билд трябва да проследява живота на съответните герои през различните сезони. Може да участват двама билдъри с по два билда или четирима с по един билд. Важното е да има 4 билда накрая. Пълните правила, както и примерни билдове можете да видите в официалната страница на турнира във фликър. За всяка категория има различни награди, които включват, както сетове, така и специално направени билдове трофеи. Единият от трофеите в категорията Винетка 12x12 е направен от мен и както и в предишния конкурс, който пуснах тук, ще се радвам да дам на човек от нашите ширини Ето го и него: Аз също реших да участвам в конкурса, защото не съм част от организацията, единствено предоставям една от наградите. Това са два от билдовете, които направих съответно в категориите Фантастична и Азия: Ако имате въпроси съм на линия да отговоря и се надявам видя и вашите билдове в страницата на конкурса скоро Поздрави, Дани 5 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts