Kando Публикувано Юли 2, 2021 Share Публикувано Юли 2, 2021 Днес попаднах на този наскоро публикуван апп, Brickit, който изглежда доста детски, но според мен може да се ползва на изложения които правим с някаква игрова цел и други подобни. Също за хората тук, които имат малки деца, може да е нещо забавно, с което да ги занимават Довечера ще пробвам апп-а и ще пусна собствени впечатления от него Инстаграм: https://www.instagram.com/brickit.app/ App Store iOS:https://apps.apple.com/us/app/brickit-lego-ideas/id1477221636 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Юли 2, 2021 Share Отговорено Юли 2, 2021 Апа преди около седмица ми счупи главата:) ето един стабилен скан абсолютно най любимо ми е че дава снимка с подчертано КЪДЕ е конкретна част: успеваемостта е…. Неочаквана…. За безплатен ап дето отнема 15 секунди.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 3, 2021 Share Отговорено Юли 3, 2021 Интересно. Може ли да разпознава номерата (design id) на частите? Очаква се android версия тази есен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Юли 3, 2021 Share Отговорено Юли 3, 2021 То за разпознаване ги разпознава, ама не ги вади. Ще им платя пари ако ги вади.. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 4, 2021 Share Отговорено Юли 4, 2021 А с разпознаването на техник елементите как се справя, имаш ли наблюдение? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юли 4, 2021 Share Отговорено Юли 4, 2021 Нещо се бъзикат в 9gag за това приложение, че от голям куп части вади модел, който може да се сглоби с малко части. Не знам дали е вярно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Юли 4, 2021 Share Отговорено Юли 4, 2021 За техник не съм опитвал ама аз нямам и купчина техник реално да тествам Саше, абсолютно е така - от моя тест на практика извади само малки модели (ма много). Не можах да схвана дали е вързано с ребрикабъл примерно но са сложили ограничение програмно да не вади големи неща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kando Отговорено Юли 7, 2021 Автор Share Отговорено Юли 7, 2021 Според мен е собствена база данни от MOC-ове и нямат още по-големи неща и сипват малки хрумки колкото да напълнят неща сега в началото. Надявам се да тръгне, да измислят как да монетизират и да отворят хората да качват техни мокове с инструкции и тн. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Юли 7, 2021 Share Отговорено Юли 7, 2021 яко ще е наистина да ги идентифицира частите. Ще помага много за сортиране. А пък за строене на модели, явно трябва да изградят огромна база данни с различни моделчета или да може хора да качват техни неща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Юли 8, 2021 Share Отговорено Юли 8, 2021 100% не са техни мокове - тествах с реален модел - разсипах частите - разпозна 40 от 45 и извади точния модел на лего с инструкции Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts