Jump to content

Star Wars: Совалката на Палпатин

Gosho

Recommended Posts

Впуснали сме се в дискусия за новите сетове, така че ето още една:

Совалката на Палпатин:

8096-1.jpg

Когато се опитам да кача снимка, ми дава, че не мога! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сета като цяло е за фенове на империята.Освен това е тъпо да сложиш хелмет на Darth Vader без останалата част.Не че имам нещо против сета но можеха да пооправят някои неща като например системата за закачане на хелмет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мм новите сетове са брутални според мен. Совалката е за фенове на Стар Уорс като цяло. Предполагам че се комбинира добре с това малкото сетче как правеха Вейдър. Общо взето новите сетове са доста интересни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 5 weeks later...

Не съм сигурен, че беше добра идея да вкарват лабораторията, където създадоха Вейдър, в совалката на Палпатин. Във филма само сложиха Анакин в медицинска капсула на борда на совалката, а трансформацията я направиха на Корусант. Иначе съм съгласен с Rado за фигурата на Дарт Вейдър - седи някак си недовършена. За дроида и пилота - не са лоши, но не ми харесва, че главата на дроида е една част с тялото. Императора обаче е много зъл с тая физиономия! :lol:

3.5 от 5

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E, aко аз ще правя рейтинг, бих дал 4 от 5. И защо смяташ, че не е хубаво вкарването на лабораторията в кораба? Всъщност не съм сигурен дали самата трансформация беше направена на кораба. От филма това май не ставаше ясно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото помня, в една от последните сцени успоредно показаха как носеха умрялата Падме на Набу, а совалката с полумъртвия Анакин кацна на Корусант и там го занесоха в някаква лаборатория, където му поставиха животоподдържащата система и маската, разбира се.

Не че не одобрявам идеята да сложат лабораторията на совалката, но предполагам сам знаеш на филма колко по-голямо и добре оборудвано помещение използваха, за да оперират Анакин. Дроидите също бяха повече. Просто на совалката липсва достатъчно място, за да оборудва както трябва цялата лаборатория. Имаше и един по-стар сет, показващ лабораторията на Вейдър, но и той беше сравнително малък и не достатъчно оборудван.

Но иначе си прав - совалката си заслужава 4 от 5. Красив дизайн, функционалност и добро съчетание на цветове. Бива я горе-долу.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, да, вярно е. Не съм гледал филма от много време и съм го забравил малко. Няма как да сложат толкова оборудвана лаборатория в един кораб! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Имам късмета да притежавам доста сетове от 2005 и имам оригиналния сет с Darth Vader.Спорерд мен обаче сета е бил за попълване на колекцията!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове