Gosho Публикувано Юли 29, 2010 Share Публикувано Юли 29, 2010 Впуснали сме се в дискусия за новите сетове, така че ето още една: Совалката на Палпатин: Когато се опитам да кача снимка, ми дава, че не мога! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Юли 29, 2010 Share Отговорено Юли 29, 2010 Сета като цяло е за фенове на империята.Освен това е тъпо да сложиш хелмет на Darth Vader без останалата част.Не че имам нещо против сета но можеха да пооправят някои неща като например системата за закачане на хелмет. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Юли 29, 2010 Автор Share Отговорено Юли 29, 2010 Мда, прав си! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legomania Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Мм новите сетове са брутални според мен. Совалката е за фенове на Стар Уорс като цяло. Предполагам че се комбинира добре с това малкото сетче как правеха Вейдър. Общо взето новите сетове са доста интересни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Юли 30, 2010 Автор Share Отговорено Юли 30, 2010 Мда съгласен съм. Но фигурите не ми харесват особено. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bqlicheren Отговорено Август 30, 2010 Share Отговорено Август 30, 2010 Не съм сигурен, че беше добра идея да вкарват лабораторията, където създадоха Вейдър, в совалката на Палпатин. Във филма само сложиха Анакин в медицинска капсула на борда на совалката, а трансформацията я направиха на Корусант. Иначе съм съгласен с Rado за фигурата на Дарт Вейдър - седи някак си недовършена. За дроида и пилота - не са лоши, но не ми харесва, че главата на дроида е една част с тялото. Императора обаче е много зъл с тая физиономия! 3.5 от 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 30, 2010 Автор Share Отговорено Август 30, 2010 E, aко аз ще правя рейтинг, бих дал 4 от 5. И защо смяташ, че не е хубаво вкарването на лабораторията в кораба? Всъщност не съм сигурен дали самата трансформация беше направена на кораба. От филма това май не ставаше ясно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bqlicheren Отговорено Август 31, 2010 Share Отговорено Август 31, 2010 Доколкото помня, в една от последните сцени успоредно показаха как носеха умрялата Падме на Набу, а совалката с полумъртвия Анакин кацна на Корусант и там го занесоха в някаква лаборатория, където му поставиха животоподдържащата система и маската, разбира се. Не че не одобрявам идеята да сложат лабораторията на совалката, но предполагам сам знаеш на филма колко по-голямо и добре оборудвано помещение използваха, за да оперират Анакин. Дроидите също бяха повече. Просто на совалката липсва достатъчно място, за да оборудва както трябва цялата лаборатория. Имаше и един по-стар сет, показващ лабораторията на Вейдър, но и той беше сравнително малък и не достатъчно оборудван. Но иначе си прав - совалката си заслужава 4 от 5. Красив дизайн, функционалност и добро съчетание на цветове. Бива я горе-долу. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Септември 1, 2010 Автор Share Отговорено Септември 1, 2010 Хм, да, вярно е. Не съм гледал филма от много време и съм го забравил малко. Няма как да сложат толкова оборудвана лаборатория в един кораб! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Септември 11, 2010 Share Отговорено Септември 11, 2010 Имам късмета да притежавам доста сетове от 2005 и имам оригиналния сет с Darth Vader.Спорерд мен обаче сета е бил за попълване на колекцията! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Септември 11, 2010 Автор Share Отговорено Септември 11, 2010 Кой е този сет с Vader? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts