Jump to content

LEGO 60020 Cargo Truck Review

Akeyzerr

Recommended Posts

Здравейте.

Предлагам на Вашето внимание едно скромно ревю на 6wide камиончето 60020 серита City.

Сетчето ми беше в графа "задължителни", тъй като имам и предната модификация на карго камиона - този с ремарке. И отново това е един великолепен сет и достойно допълнение към камионите в легоградо!

Като части и като "функции"(с 'градските' фенове можем да си поговорим на кое ние 'техничарите' казваме "функции") моделът получава много висока оценка. Както вече е ставало дума - фен съм на камиончетата; не очаквайте да пиша за минифиговете повече от следното: не си спомням колко са(и не ми се проверява впо това време); единият е с шлемофони, а другия май не е.

Към камиончето има едно чуууудничко мотокарче в оранджаво - всъщност май взех този сет заради него; мотокара от предния карго камион ми е супер любим модел. Цветовата схема на моделчето е познатото зелено/бяло в отличен баланс.

Както писах и за камиона с булида - каросерията на камиончо и тук е с по-новия дизайн и си личи, че е доста мислено, за да не изглежда като поредния 6wide камион с предница в различни цветове.

Определено е сет, който препоръчвам на всички City(а и не само) фенове(и фенки) :)

А ето го и кратичкото видейце, което спретнах, докато сглобявах модела:

https://www.youtube....h?v=yJF4g6qyLso

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове