maniak Публикувано Февруари 20, 2014 Share Публикувано Февруари 20, 2014 Ахой капитани! От един Лего магазин ми пратиха реклама за разпродажба на този пиратски кораб. На каква цена и дали ще има намаление не мога да кажа. Някой дали иска да си го купи? Офертата е до 28 февруари, но колкото по-скоро толкова по-голям шанс да се сдобиете със сета... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 20, 2014 Share Отговорено Февруари 20, 2014 Чудесна новина! Аз имам интерес. За да потвърдя обаче, че трябва да знам цената. Дръж ме в течение моля Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniak Отговорено Февруари 20, 2014 Автор Share Отговорено Февруари 20, 2014 Не съм се обаждал да питам за цена, но това е което намерих на сайта: http://shop.lego.com/de-DE/Eisenbarts-See-Kuh-70810?fromListing=listing Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 21, 2014 Share Отговорено Февруари 21, 2014 От един Лего магазин ми пратиха реклама за разпродажба на този пиратски кораб. Не успях да разбера за какво точно става дума: че модела 70810 се продава с поръчка по интернет на сайта на LEGO ? Или че друг магазин го продава по-евтино, отколкото е на shop.lego.com DE? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maniak Отговорено Февруари 23, 2014 Автор Share Отговорено Февруари 23, 2014 В магазина, от който ми пратиха офертата, сетът е 250 евро. Ко не? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 24, 2014 Share Отговорено Февруари 24, 2014 Толкова е и в shop.lego.com за Германия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts