StoyanG Публикувано Март 7, 2014 Share Публикувано Март 7, 2014 Аз съм начинаещ имам 3 сета от Technic и комплект Znap ,нов съм и не знам как да споделям снимки за това използвам мобилен кран версия 2 http://prntscr.com/2yjqdo ,трактор с ремарке http://prntscr.com/2yjr2k , по -малък трактор http://prntscr.com/2yjrny Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 7, 2014 Share Отговорено Март 7, 2014 Добро начало на колекцията Тази тема е предвидена за MOC-ове или самостоятелни модели. Видях, обаче че от заглавието това не ставаше съвсем ясно, и затова го редактирах. Можеш ли да определиш дали предпочиташ да държиш комплектите си сглобени, или би имал желанието да ги разглобиш и да използваш частите за построяването на модел измислен от теб? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Март 7, 2014 Share Отговорено Март 7, 2014 Мисля, че е време за такава тема във форума ни. Наскоро двамата с Вера бяхме във Виена и посетихме двата фирмени магазина на Lego там. Това е по-голямата част от покупките, плюс още един комплект от 3 минифигурки "наприви си сам" и една малка кофа с части от brick wall-а и две Lego VIP карти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
StoyanG Отговорено Март 7, 2014 Автор Share Отговорено Март 7, 2014 За сега мисля да ги запазя цяли ,но скоро ще разглобя крана за да си направа паяк за трактора ,понеже е 1800 части и няма да имам парите за всичките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 7, 2014 Share Отговорено Март 7, 2014 да са ви честити новите придобивки! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Март 7, 2014 Share Отговорено Март 7, 2014 Както някои вече видяха, благодарение на Митко, съвсем пресно се сдобих(ме) с 4481 Hailfire Droid, с който се попълни колекцията ни Star Wars Technic сетове. Yay Надявам се скоро да ми остане време и сили да поснимам витринката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fledermaus Отговорено Март 21, 2014 Share Отговорено Март 21, 2014 Честити придобивки на всички! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitaka_jr Отговорено Юни 10, 2015 Share Отговорено Юни 10, 2015 Ето я моята скромна колекция. Постояно ми купуват Лего, защото много ми харесва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 10, 2015 Share Отговорено Юни 10, 2015 Браво, браво! Хубавото на ЛЕГО е че остава за цял живот, стига да се пази Пожелавам ти скоро да ти купят влак, който да съчетаеш с гарата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Юни 10, 2015 Share Отговорено Юни 10, 2015 Добра City колекция. Трябва ти и един влак за гарата(60050). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitaka_jr Отговорено Юни 10, 2015 Share Отговорено Юни 10, 2015 (Редактирано) Ще си го поръчам влака за Нова година. А това е новия ми часовник. Редактирано Юни 10, 2015 от mitaka_jr Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Юни 10, 2015 Share Отговорено Юни 10, 2015 mitaka_ir браво много впечатляваща и профилирана колекция ,всичко ли ти е сглобено? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitaka_jr Отговорено Юни 11, 2015 Share Отговорено Юни 11, 2015 Сглобих ги и ги разглобих, защото няма място вкъщи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts