MetroiD Публикувано Март 26, 2014 Share Публикувано Март 26, 2014 Както си пише в заглавието, Скоцкани ще правят изложение в Белград съвсем скоро. Извиняват се, че е last second, и - разбира се - ни канят. Казах на Ален, че поне ние двамата с Ася надали ще успеем да скалъпим достоен МОС дотогава. Ако на някой му се ходи, да каже, за да информирам наш'те хора и да видят дали могат да направят нещо по отношение на accommodation. Мислете също и за транспорт, тъй като не съм сигурен дали няма точно тогава да вкарвам 'талянката в бокса за разни хубавини. Впрочем - това ще е едно от нещата, които ще се опитам да издействам за юнското изложение - поне първият уикенд да можем да поканим 5-6 човека от тях в София. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inflames678 Отговорено Март 27, 2014 Share Отговорено Март 27, 2014 аз съм пас, няма да имам мок за тогава, а без е тъпо да се ходи. п.п. за юни обаче ще стане Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 10, 2014 Share Отговорено Април 10, 2014 Туко-що попаднах на новина за събитието в Brickset. http://brickset.com/...ia-this-weekend Пожелавам успех на нашите приятели от Skockani за организацията на изложението. Съжалявам, че никой от нас не прояви желание да ги посетим. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Април 11, 2014 Автор Share Отговорено Април 11, 2014 Ние с Ася бяхме се навили да дръпнем натам на 18 и 19 април и даже бях запазил къде да спим, ама набихме яко греда... До края на април уикендите директно ги отрязахме, така че и Белград замина. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts