legohead Публикувано Март 26, 2014 Share Публикувано Март 26, 2014 (Редактирано) Тук вмъквам и снимки от изложението: Моля посетете нашата facebook страница за още: https://www.facebook...o/photos_stream От 24 до 27 април сме поканени да направим еднодневно изложение в концертен комплекс България. От нас си зависи в кой от трите дни ще покажем нещо на посетителите. На наше разположение е фоайето на концертния комплекс. Можем да ползваме 2 маси 1х3 метра. На следващата клубна среща в началото на април ще очаквам да обсъдим какво ще успеете да донесете. Редактирано Април 26, 2014 от legohead добавени са снимки от изложението Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
StoyanG Отговорено Април 9, 2014 Share Отговорено Април 9, 2014 Аз мога да взема мобилния кран, и трактора с ремаркето + 2 ,3 малки сета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 9, 2014 Автор Share Отговорено Април 9, 2014 Аз съм свободен за среща и за утре и за 24.04. За изложението съм готов да помагам с каквото мога, но колекцията ми от лего ми е доста бедна и ще мога да участвам с 2-3 моделчета :С . Ще бъде чудесно да покажем нещо на мястото, макар и да не е много. И аз имам няколко неща за носене, почти всички техник. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 11, 2014 Автор Share Отговорено Април 11, 2014 На мен ми знаете обичайния репертоар от модели. Някой друг нещо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Април 11, 2014 Share Отговорено Април 11, 2014 Зависи какво имаш предвид под "да покажем нещо". Аз не виждам смисъл примерно да се вадят и редят градски неща за три-четирите часа, през които реално се случва изложение - твърде много effort и хамалогия идва. Нещо, насочено към дечурлигата, които идват там, би било гот - както Кико беше направил на първото изложение робопиано - нещо от сорта. Говорил ли си с него дали е навит да участват? С оглед на факта, че масите така или иначе 100% са аут, си мисля, че нещо интерактивно за дечурлигата ще им е най-интересно. В тоя ред на мисли, Техник-only определено е гот решение. Аз твърдо нямам възможност да присъствам - от 22 април до неделя не съм в София. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
StoyanG Отговорено Април 16, 2014 Share Отговорено Април 16, 2014 Аз мога да взема и 9398 джип с който сега се сдобих покрай празника Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
StoyanG Отговорено Април 22, 2014 Share Отговорено Април 22, 2014 На кой ден ще правим ? От колко часа ? Някъде преди това ще се чакаме ли ? Никаква информация няма Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 23, 2014 Автор Share Отговорено Април 23, 2014 На 26ти (събота) от 10 часа предлагам да се чакаме направо там. Това е адреса: https://www.google.b...032703d86edbbf9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inflames678 Отговорено Април 24, 2014 Share Отговорено Април 24, 2014 Аз ще донеса 3 техник модела 9398, 8297 и 42000, като на 9398 б-модела. За съжаление в събота съм на работа от 11 до 4, но предполагам че ще мога да остана до 11:30 на изложението . Иначе 10 съм там Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 25, 2014 Автор Share Отговорено Април 25, 2014 Всичко е уговорено. На долния етаж на фоайето ще ни очакват 2 маси 1х3 м. Моля обадете ми се като сте там за да ви посрещна и да ви заведа вътре. До утре! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 25, 2014 Автор Share Отговорено Април 25, 2014 Чух се с Ангел Топорчев. И той ще дойде на изложението малко след 12 ч. От него очакваме модели от Стар Уорс техник решение, за да е тематично Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inflames678 Отговорено Април 25, 2014 Share Отговорено Април 25, 2014 за съжаление няма да ми остане време да сглобя 9398 :С Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts