KAGPID Публикувано Април 30, 2014 Share Публикувано Април 30, 2014 Роботчето WALL-E е направен от 644 части . На няколко места частите са рязани и на няколко места за по-голяма стабилност частите ще бъдат физически залепени. Лепенките са временно сложени - със не много сполучлив печат върху хартия. Първоначално роботчето е сглобявано от Angus MacLane (аниматор от Pixar) Доста неща са преправени и подобрени от своя оригинал на Angus Във фотосите които виждате са цветокоригирани доста части поради липса на такива в действителност. Предстои по-сериозно подобрение с възможност за въртене на някои части във повече оси от сегашните възможности. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Май 3, 2014 Share Отговорено Май 3, 2014 Чудесно е Някакви мераци за моторизиране имаш ли? Поне задвижване си мисля, че може да му се направи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Юли 30, 2014 Автор Share Отговорено Юли 30, 2014 Ето някои от добрите корекции на ръката на WALL-e от моя страна и да отбележа ,че ANGUS докара vote до 10 000.Така, че скоро май ще има разпродажби на лего WALL-e : https://ideas.lego.c...s/52042/updates . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 30, 2014 Share Отговорено Юли 30, 2014 Преди малко видях новина, че WALL-e e събрал 10 000 гласа в LEGO Ideas. Дано го произведат като официален модел! Доколкото виждам си променил пръстите на ръката. За другите промени ми е трудно да позная кои са Киро, а мислил ли си за някакво елементарно моторизиране? Примерно модела да маха с къка и да си накланя главата? Не разбирай от коментара ми, че твоя модел не ми харесва. По-скоро винаги ме избива в такава насока, та затова питам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts