Jump to content

MOC: WALL-E

KAGPID

Recommended Posts

Роботчето WALL-E е направен от 644 части .

На няколко места частите са рязани и на няколко места за по-голяма стабилност частите ще бъдат физически залепени.

Лепенките са временно сложени - със не много сполучлив печат върху хартия.

Първоначално роботчето е сглобявано от Angus MacLane (аниматор от Pixar)

Доста неща са преправени и подобрени от своя оригинал на Angus

Във фотосите които виждате са цветокоригирани доста части поради липса на такива в действителност.

Предстои по-сериозно подобрение с възможност за въртене на някои части във повече оси от сегашните възможности.

1st_photo_small_RES_02.jpg

2st_photo_small_RES.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесно е :) Някакви мераци за моторизиране имаш ли? Поне задвижване си мисля, че може да му се направи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 months later...

Ето някои от добрите корекции на ръката на WALL-e от моя страна и да отбележа ,че ANGUS докара vote до 10 000.Така, че скоро май ще има разпродажби на лего WALL-e :

https://ideas.lego.c...s/52042/updates

.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко видях новина, че WALL-e e събрал 10 000 гласа в LEGO Ideas. Дано го произведат като официален модел!

Доколкото виждам си променил пръстите на ръката. За другите промени ми е трудно да позная кои са :)

Киро, а мислил ли си за някакво елементарно моторизиране? Примерно модела да маха с къка и да си накланя главата?

Не разбирай от коментара ми, че твоя модел не ми харесва. По-скоро винаги ме избива в такава насока, та затова питам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове