StoyanG Отговорено Юни 8, 2014 Автор Share Отговорено Юни 8, 2014 Макета е готов от към моя страна ,оставя само да се добави мокет от горе основата е направена ,състои се от 2 зони ,рампа и площадка ,площадката е висока 17 см ,размери 39х54 ,рампа 39х32 , аз пак казвам ,че няма да мога да дойда за огромно мое съжаление ,но съм на сватба .Ако желаете просто да не се движи ,аз имам модели който можем да сложим и просто да допълним "гледката" . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 9, 2014 Share Отговорено Юни 9, 2014 Стояне, супер! Да мина през седмицата да го взема? А за сватбата - ехааа, все хубави поводи, enjoy В тоя ред на мисли - мили хора, съпорт с присъствие на Деня на Бащата (естествено, ако имате възможност) would be greatly appreciated! Че май ше сме само двамата с Камен... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 9, 2014 Share Отговорено Юни 9, 2014 До момента разбирам че разполагаме със следното: 1 готов 9398 на Стоян, намиращ се в Сердика 2. един готов 8043 на Топорчеви, намиращ се също в Сердика. За втора бройка кой ще може да се ангажира да донесе? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 9, 2014 Share Отговорено Юни 9, 2014 Още нещо: към кого мога да се обърна с молба за транспорт на офроуд макета? Размерите му са немалки - метър на два са парчетата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 9, 2014 Share Отговорено Юни 9, 2014 Ще се опитам да задействам, издействам, съдействам... Ш'звън, когато имам повече информация. Каменски, петък към 19 - 19:30 в музея да "наредим" нещата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 10, 2014 Share Отговорено Юни 10, 2014 Боби, по възможност нека бъде 19:30? А кога ще вземем 2та модела от Сердика център, които ще ни трябват за военно-историческия? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 10, 2014 Share Отговорено Юни 10, 2014 Кога и как също... Ангеле, можеш ли да се свържеш със Сердика и да ги информираш, че ще ни трябва достъп за 'ремонтни' дейности и да го организираме някоя от следващите вечери? Може да е и петък вечерта, след като се оправим в Музея - нищо не пречи да донесем крана и джипа в събота сутринта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 10, 2014 Share Отговорено Юни 10, 2014 Продължавам да питам кой може да се ангажира с това да донесе втори брой 9398? За презареждаеми батерии ще се погрижа. Надявам се да стигнат за поне 2-3 часа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inflames678 Отговорено Юни 11, 2014 Share Отговорено Юни 11, 2014 Извинявам се, че чак сега пиша. Аз попринцип имам 9398, но доста от частите му липсват и не знам дали въобще ще мога да го сглобя с наличните ми части, а и сглобяването ще ми отнеме 7+ часа които в момента не мога да отделя. За самото изложение ще мога да дойда петък вечер и събота сутрин, т.к. скромната ми колекция е в сердика няма да нося нищо . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 11, 2014 Share Отговорено Юни 11, 2014 Венци, не се безпокой. Успех със сесията! За събота ако не ти е проблем да дойдеш във военно-историческия музей, бихме оценили помощта ти. Но предвид че ще носим малко неща и двамата с Боби ще се справим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 11, 2014 Share Отговорено Юни 11, 2014 Венци, не се безпокой изобщо, стискаме ти палци за изпитите! А в събота ще успее да дойде и Ася Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fledermaus Отговорено Юни 12, 2014 Share Отговорено Юни 12, 2014 Точно тогава ми е сесията :С Успех със сесията! Моята също започна, първият ми изпит е в понеделник. Кажете с Никола можем ли с нещо да помогнем? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 12, 2014 Share Отговорено Юни 12, 2014 Макар да няма някаква по-специална работа за вършене освен обичайната, никога няма да откажем на компанията на още 1 чифт ръце и очи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts