plac3bo Публикувано Юли 30, 2010 Share Публикувано Юли 30, 2010 Това е моя МОС за конкурса... камион за ОупънЕйрчета Дано ви хареса Поздрави и Dance 4 Life! plac3bo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Пол ван Дайк или Пол Оукънфолд? Good job, тъкмо навреме за августовските плажни купони! Успех в конкурса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mama Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Много ми хареса, че си сложил и тълпа пред камиона. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plac3bo Отговорено Юли 30, 2010 Автор Share Отговорено Юли 30, 2010 Пол ван Дайк или Пол Оукънфолд? Good job, тъкмо навреме за августовските плажни купони! Успех в конкурса Хаха...който превари..важното е фън да има и транса да е на макс (пп: аз след време мисля сириозно да направя нещо подобно, за открити партита, балове, промоции и т.н., ама за момента имам други неща на главата) Много ми хареса, че си сложил и тълпа пред камиона. е няма как...на един OpenAir това му е най-важното, нищо не може да се сравни с това 10 000 човека да пеят и танцуват под звездите в един и същи ритъм. За жалост имам само толкова човечета, но важна е идеята Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 31, 2010 Share Отговорено Юли 31, 2010 Вярно! Идеята много ми харесва, браво! Предната броня е мн пимп Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Юли 31, 2010 Share Отговорено Юли 31, 2010 Бравос! Много е симпатично камиончето, както и напълно оригинална идея и отличен презент на DJ миксера Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Юли 31, 2010 Share Отговорено Юли 31, 2010 Хубав е! Харесва ми! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vaskoko Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 Мега яко е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanio20 Отговорено Април 11, 2012 Share Отговорено Април 11, 2012 Супер е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts