balerina Публикувано Юли 30, 2010 Share Публикувано Юли 30, 2010 Аз реших да участвам с ето това: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balerina Отговорено Юли 30, 2010 Автор Share Отговорено Юли 30, 2010 Ето и още снимки: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Пламен Недков Диков Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Дизайнът на предницата е наистина същия, задната част се отваря по подобен на моя начин. За мен най-правилното решение е да бъде дисквалифицирана! Все пак това е кражба на идея! Но както и да е, то стана ясно, че нищо нама да се направи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Дизайнът на предницата е наистина същия, задната част се отваря по подобен на моя начин. За мен най-правилното решение е да бъде дисквалифицирана! Все пак това е кражба на идея! Нали точно затова е конкурс - за да може чрез гласуване да си проличи кой модел е най-добрият. Прибързах с реакцията, мислейки си, че трите модела са на един и същи потребител, но за плагиатството не мисля, че си прав. Вдъхновение от тук - от там - може би да, но пък ако си послужил като вдъхновение, можеш само да си горд, Пламка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Аще веднъж - извиняваме се на членовете на семейството за прибързаната ни оценка. Няма да дисквалифицираме никой от вас. Дизайнът на предницата е наистина същия, задната част се отваря по подобен на моя начин. За мен най-правилното решение е да бъде дисквалифицирана! Все пак това е кражба на идея!Но както и да е, то стана ясно, че нищо нама да се направи. Пламен, за кражбата на идея нещата са трудни да се докажат. Определено камионът прилича на твоя, но не е 1:1. Имайки предвид, че твоя модел е готов от вече няколко седмици, непременно приликата между него, и моделът на balerina ще се отрази поне в моята оценка при гласуването. Смятам че дисквалификация в случая не е нужна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yloquen Отговорено Юли 31, 2010 Share Отговорено Юли 31, 2010 То, тая предница я има в не знам колко официални модела, например: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 31, 2010 Share Отговорено Юли 31, 2010 За това си прав. Бих казал, че идеята за лепенката с емблемата "LEGO" е малко открадната. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Февруари 24, 2011 Share Отговорено Февруари 24, 2011 Макар и темата да е стара и конкурсът да е минал тази предница я има и в караваната 7639 - http://shop.bohobby.com/product_info.php?c...products_id=257 така,че не може да се съди за открадната идея Пламка,а за надписа това вече не знам !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Февруари 24, 2011 Share Отговорено Февруари 24, 2011 Този въпрос мина... и замина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Февруари 24, 2011 Share Отговорено Февруари 24, 2011 Този въпрос мина... и замина. Написал съм , че темата е стара !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts