Jump to content

Конкурс: T.I.R.

Recommended Posts

Дизайнът на предницата е наистина същия, задната част се отваря по подобен на моя начин. За мен най-правилното решение е да бъде дисквалифицирана! Все пак това е кражба на идея!

Но както и да е, то стана ясно, че нищо нама да се направи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дизайнът на предницата е наистина същия, задната част се отваря по подобен на моя начин. За мен най-правилното решение е да бъде дисквалифицирана! Все пак това е кражба на идея!

Нали точно затова е конкурс - за да може чрез гласуване да си проличи кой модел е най-добрият. Прибързах с реакцията, мислейки си, че трите модела са на един и същи потребител, но за плагиатството не мисля, че си прав. Вдъхновение от тук - от там - може би да, но пък ако си послужил като вдъхновение, можеш само да си горд, Пламка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аще веднъж - извиняваме се на членовете на семейството за прибързаната ни оценка. Няма да дисквалифицираме никой от вас.

Но както и да е, то стана ясно, че нищо нама да се направи.

Пламен, за кражбата на идея нещата са трудни да се докажат. Определено камионът прилича на твоя, но не е 1:1.

Имайки предвид, че твоя модел е готов от вече няколко седмици, непременно приликата между него, и моделът на balerina ще се отрази поне в моята оценка при гласуването.

Смятам че дисквалификация в случая не е нужна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За това си прав.

Бих казал, че идеята за лепенката с емблемата "LEGO" е малко открадната.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 6 months later...

Макар и темата да е стара и конкурсът да е минал тази предница я има и в караваната 7639 - http://shop.bohobby.com/product_info.php?c...products_id=257 така,че не може да се съди за открадната идея Пламка,а за надписа това вече не знам !! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове