Jump to content

"Интересна" идея за клубна колаборация

Schmendrick

Recommended Posts

Здравейте колеги.

Наскоро ми хрумна една идея, която с някои от вас вече съм споделил и на база на реакциите, съоветно вече реших да отправя към целия клуб и неговите членове.

Понеже, както някои от вас са забелязали, първата по-голяма секция от замъка ми е почти готова, бях започнал да си мисля за поставянето на фигурки по, във и около сградата.

Аз фигурки имам много и мога сравнително лесно да си изпълня тази задача, но доколкото разбирам, е хубаво човек да развива някаква дейност с другите и да бъде отворен към клуба когато е възможно, с "интересни" идеи.

Накратко ми хрумна следното:

Всеки който желае, може да си направи/сглоби/измисли негова си фигурка, която да го представлява (тип аватар), която може да е част от layout-a на замъка и стига да е възможно, да бъде поставена в някаква ситуация, място, интеракция, интересни и предпочитани от собственика. Разбира се, ако се идентифицирате като част от някой конкретен дом, може да си облечете фигурката в съответните дрехи и така нататък. Така дори е предпочитано, понеже повечето хуманоиди в замъка е логично да са ученици.

Като цяло не искам да има ограничения, но все пак Хари Потър е лицензирана серия и за мен лично ще е странно да има нелицензирани фигурки, така че единствената ми молба е - без жълтури.

Относно крака и дрехи, мога да помогна, ако някой няма, за момента имам доста грифиндорски одежди, както и слидерински, хафълпафски също разни. Рейвънклоу са ми много кът, главно защото ЛЕГО са гении и не си разпределят фигурките нормално по сетовете и логично всяка дреха на Рейвънклоу е 3 пъти по-скъпа от останалите. Крака черни и сиви мога да намеря лесно, ако нямате при нужда.

Ако някой има интерес, може и на лично да коментира с мен, ако пък имате общи въпроси, неясноти или пък цялостни проблеми с тази идея, моля споделете ги тук.

Поздрави

Редактирано от Schmendrick
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз си признавам, че нищо, ама нищо не разбирам от хари потър (до третия филм съм) и няма да съм нито идеен, нито особено креативен:) Иначе - последно преди над 4 години направихме игра с аватари:) може да е време пак:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Duh5 написа:

аз си признавам, че нищо, ама нищо не разбирам от хари потър (до третия филм съм) и няма да съм нито идеен, нито особено креативен:) Иначе - последно преди над 4 години направихме игра с аватари:) може да е време пак:)

Първо, благодаря за отговора.

То реално не е задължително човек да е мега фен, предполагам, или да има някакви обширни "познания" по темата. Достатъчно е нещо от сорта "вечерям в залта и ям бутче", примерно.

Но трябва и желание все пак, де.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам две хп торсота, но не съм убеден, че плешивото ми теме и побелелите остатъци от коса ще подхождат на студент от магическия университет :)

12893pb02.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, mamun написа:

Аз имам две хп торсота, но не съм убеден, че плешивото ми теме и побелелите остатъци от коса ще подхождат на студент от магическия университет :)

12893pb02.png

Може някакъв учител да те направим, или градинар :D Или constable - тип магически полицай.

Редактирано от Schmendrick
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет, много готина идея, с много голямо удоволствие ще се опитам да създам някаква своя версия за да ме добавиш в някаква сцена в Мега замъка Хогуърдс.  Не знам дали ще намеря нужната глава за фигурка от това което имам или от това което съществува, в жълта версия я имам със сигурност, но... ще помисля и за сцена или нещо такова, едва ли ще е нещо гениално, но ... Важното е веселба да става... Харесвам поредицата Хари Потър, и вярвам че ще успея да създам вписващо се усещане за фигурката. 

Поздрави и весело създаване. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, DOSTIN написа:

Привет, много готина идея, с много голямо удоволствие ще се опитам да създам някаква своя версия за да ме добавиш в някаква сцена в Мега замъка Хогуърдс.  Не знам дали ще намеря нужната глава за фигурка от това което имам или от това което съществува, в жълта версия я имам със сигурност, но... ще помисля и за сцена или нещо такова, едва ли ще е нещо гениално, но ... Важното е веселба да става... Харесвам поредицата Хари Потър, и вярвам че ще успея да създам вписващо се усещане за фигурката. 

Поздрави и весело създаване. 

Не се напъвай излишно, винаги можеш да си един от учениците в голямата зала. А за лицето можеш да ми го пратиш и на мен, и да се оглеждам ако някой път си правя мои си поръчки. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 10 months later...

Bump-вам тази тема, в случай,че някой проявява интерес и има желаещи за някакъв друг вид MOC колаборация. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да вкарам едно пояснение, че ако нямате възможност/желание може просто да ми заемете фигурката-аватар и да си я вземете когато си поискате обратно.

Също така можете просто да дадете номера на частите, с които се сглобява вашия аватар и аз да ги купя с течение на времето при удобна възможност. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Напомням, че все още има място ,ако някой желае да си направи Sig-Fig и да бъде част от замъка. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове