Schmendrick Публикувано Ноември 18, 2021 Share Публикувано Ноември 18, 2021 (Редактирано) Здравейте колеги. Наскоро ми хрумна една идея, която с някои от вас вече съм споделил и на база на реакциите, съоветно вече реших да отправя към целия клуб и неговите членове. Понеже, както някои от вас са забелязали, първата по-голяма секция от замъка ми е почти готова, бях започнал да си мисля за поставянето на фигурки по, във и около сградата. Аз фигурки имам много и мога сравнително лесно да си изпълня тази задача, но доколкото разбирам, е хубаво човек да развива някаква дейност с другите и да бъде отворен към клуба когато е възможно, с "интересни" идеи. Накратко ми хрумна следното: Всеки който желае, може да си направи/сглоби/измисли негова си фигурка, която да го представлява (тип аватар), която може да е част от layout-a на замъка и стига да е възможно, да бъде поставена в някаква ситуация, място, интеракция, интересни и предпочитани от собственика. Разбира се, ако се идентифицирате като част от някой конкретен дом, може да си облечете фигурката в съответните дрехи и така нататък. Така дори е предпочитано, понеже повечето хуманоиди в замъка е логично да са ученици. Като цяло не искам да има ограничения, но все пак Хари Потър е лицензирана серия и за мен лично ще е странно да има нелицензирани фигурки, така че единствената ми молба е - без жълтури. Относно крака и дрехи, мога да помогна, ако някой няма, за момента имам доста грифиндорски одежди, както и слидерински, хафълпафски също разни. Рейвънклоу са ми много кът, главно защото ЛЕГО са гении и не си разпределят фигурките нормално по сетовете и логично всяка дреха на Рейвънклоу е 3 пъти по-скъпа от останалите. Крака черни и сиви мога да намеря лесно, ако нямате при нужда. Ако някой има интерес, може и на лично да коментира с мен, ако пък имате общи въпроси, неясноти или пък цялостни проблеми с тази идея, моля споделете ги тук. Поздрави Редактирано Ноември 18, 2021 от Schmendrick 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Ноември 18, 2021 Share Отговорено Ноември 18, 2021 аз си признавам, че нищо, ама нищо не разбирам от хари потър (до третия филм съм) и няма да съм нито идеен, нито особено креативен:) Иначе - последно преди над 4 години направихме игра с аватари:) може да е време пак:) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Ноември 18, 2021 Автор Share Отговорено Ноември 18, 2021 преди 33 минути, Duh5 написа: аз си признавам, че нищо, ама нищо не разбирам от хари потър (до третия филм съм) и няма да съм нито идеен, нито особено креативен:) Иначе - последно преди над 4 години направихме игра с аватари:) може да е време пак:) Първо, благодаря за отговора. То реално не е задължително човек да е мега фен, предполагам, или да има някакви обширни "познания" по темата. Достатъчно е нещо от сорта "вечерям в залта и ям бутче", примерно. Но трябва и желание все пак, де. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Ноември 18, 2021 Share Отговорено Ноември 18, 2021 Аз имам две хп торсота, но не съм убеден, че плешивото ми теме и побелелите остатъци от коса ще подхождат на студент от магическия университет Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Ноември 18, 2021 Автор Share Отговорено Ноември 18, 2021 (Редактирано) преди 9 минути, mamun написа: Аз имам две хп торсота, но не съм убеден, че плешивото ми теме и побелелите остатъци от коса ще подхождат на студент от магическия университет Може някакъв учител да те направим, или градинар Или constable - тип магически полицай. Редактирано Ноември 18, 2021 от Schmendrick Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Ноември 18, 2021 Share Отговорено Ноември 18, 2021 Ако такава коса изкочи в някой от магазините, ще я поръчам 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Ноември 21, 2021 Share Отговорено Ноември 21, 2021 Привет, много готина идея, с много голямо удоволствие ще се опитам да създам някаква своя версия за да ме добавиш в някаква сцена в Мега замъка Хогуърдс. Не знам дали ще намеря нужната глава за фигурка от това което имам или от това което съществува, в жълта версия я имам със сигурност, но... ще помисля и за сцена или нещо такова, едва ли ще е нещо гениално, но ... Важното е веселба да става... Харесвам поредицата Хари Потър, и вярвам че ще успея да създам вписващо се усещане за фигурката. Поздрави и весело създаване. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Ноември 22, 2021 Автор Share Отговорено Ноември 22, 2021 Преди 5 часа, DOSTIN написа: Привет, много готина идея, с много голямо удоволствие ще се опитам да създам някаква своя версия за да ме добавиш в някаква сцена в Мега замъка Хогуърдс. Не знам дали ще намеря нужната глава за фигурка от това което имам или от това което съществува, в жълта версия я имам със сигурност, но... ще помисля и за сцена или нещо такова, едва ли ще е нещо гениално, но ... Важното е веселба да става... Харесвам поредицата Хари Потър, и вярвам че ще успея да създам вписващо се усещане за фигурката. Поздрави и весело създаване. Не се напъвай излишно, винаги можеш да си един от учениците в голямата зала. А за лицето можеш да ми го пратиш и на мен, и да се оглеждам ако някой път си правя мои си поръчки. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Септември 27, 2022 Автор Share Отговорено Септември 27, 2022 Bump-вам тази тема, в случай,че някой проявява интерес и има желаещи за някакъв друг вид MOC колаборация. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Септември 29, 2022 Автор Share Отговорено Септември 29, 2022 Искам да вкарам едно пояснение, че ако нямате възможност/желание може просто да ми заемете фигурката-аватар и да си я вземете когато си поискате обратно. Също така можете просто да дадете номера на частите, с които се сглобява вашия аватар и аз да ги купя с течение на времето при удобна възможност. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Ноември 10, 2022 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2022 Напомням, че все още има място ,ако някой желае да си направи Sig-Fig и да бъде част от замъка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts