legohead Публикувано Август 29, 2014 Share Публикувано Август 29, 2014 Много ми хареса и реших да го споделя с вас: http://www.youtube.com/watch?v=tOANByw-2dc Моделът е дело на Norton74 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Август 29, 2014 Share Отговорено Август 29, 2014 Много готЯн, макар че тия сърфове от бриковете хич не ме радват. Замислям се, впрочем, дали да не спретна някой ден и аз един нов T2, ама Type 2 - като малкия ми червен МОС, с гумата отпред. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 29, 2014 Автор Share Отговорено Август 29, 2014 Кое от двата се води type 2? Звучи много интересно! Би било супер да мод-неш кемперчето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Август 29, 2014 Share Отговорено Август 29, 2014 Т2 Type 2 е с квадратните мигачи и високото "охлаждане" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 29, 2014 Автор Share Отговорено Август 29, 2014 На горната снимка тоест, оранжавия. За цветове мислил ли си в какъв би го направил? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Август 29, 2014 Share Отговорено Август 29, 2014 Црвен, че да си отива с малкия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts