Jump to content

Българин в най-престижния конкурс Iron Builder

OneOfAll

Recommended Posts

Преди 11 часа, Duh5 написа:

А това нали означава че следващия или някой следващ рунд/сезон вече Дани ще е действащ шампион и други ще му се пробват? Тоест тепърва започваме с темите:)?

Да, следващия сезон и рунд за мен, ще ми се падне някой друг :D И така докато някой не ме отстрани. Ако някой билдър спечели 3 рунда може и да се оттегли, но тези са малко, даже не съм сигурен дали има всъщност. На Джон това му беше 3ти рунд.

Живот и здраве за следващия си пожелавам черна или бяла част :D За да може да има повече идеи, че сега беше малко тегаво.

Благодаря на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, Duh5 написа:

А това нали означава че следващия или някой следващ рунд/сезон вече Дани ще е действащ шампион и други ще му се пробват? Тоест тепърва започваме с темите:)?

Не знам кога завършва даден сезон, но винаги има четирима Iron Builder-a и новите се бият срещу тях, както беше Дани. Изправи се срещу такъв и го детронира. 

Май няма рундове да се бият Iron Builder срещу Iron Builder, а може да е било предишните сезони. 

Рунд 1 на сезон 6 е бил от 27 юни 2020. 

Интересно е дали може някой Iron Builder да се включи пак в битката след като е бил отстранен от нов човек. 

image.png.cbf95e5ebd557a00c6ea25cda5541dc5.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше благодаря ти за ъпдейтите:) ще чакаме и занапред!

Дани, предложението ми от началото на темата си важи и занапред:) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове