COBATA Отговорено Декември 18, 2021 Share Отговорено Декември 18, 2021 Браво!!! Кога е следващия рунд? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Декември 19, 2021 Share Отговорено Декември 19, 2021 Преди 11 часа, Duh5 написа: А това нали означава че следващия или някой следващ рунд/сезон вече Дани ще е действащ шампион и други ще му се пробват? Тоест тепърва започваме с темите:)? Да, следващия сезон и рунд за мен, ще ми се падне някой друг И така докато някой не ме отстрани. Ако някой билдър спечели 3 рунда може и да се оттегли, но тези са малко, даже не съм сигурен дали има всъщност. На Джон това му беше 3ти рунд. Живот и здраве за следващия си пожелавам черна или бяла част За да може да има повече идеи, че сега беше малко тегаво. Благодаря на всички! 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Декември 19, 2021 Автор Share Отговорено Декември 19, 2021 Преди 12 часа, Duh5 написа: А това нали означава че следващия или някой следващ рунд/сезон вече Дани ще е действащ шампион и други ще му се пробват? Тоест тепърва започваме с темите:)? Не знам кога завършва даден сезон, но винаги има четирима Iron Builder-a и новите се бият срещу тях, както беше Дани. Изправи се срещу такъв и го детронира. Май няма рундове да се бият Iron Builder срещу Iron Builder, а може да е било предишните сезони. Рунд 1 на сезон 6 е бил от 27 юни 2020. Интересно е дали може някой Iron Builder да се включи пак в битката след като е бил отстранен от нов човек. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neelton Отговорено Декември 19, 2021 Share Отговорено Декември 19, 2021 Браво, Дани! Напълно заслужено 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Декември 19, 2021 Share Отговорено Декември 19, 2021 Саше благодаря ти за ъпдейтите:) ще чакаме и занапред! Дани, предложението ми от началото на темата си важи и занапред:) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts