Jump to content

Конкурс: Вода, земя, въздух

Recommended Posts

Това е едно от ней-добрите ми "изобретения".

То може да лети във въздуха и да плува във водата с помощта на перките от двете му страни и отзад, може и да върви по сушата благодарение на мотор. ;)

Онези неща като стени отзад са бронирани стени които предпазват от изстрели дошли отзад

машината.

gallery_37_12_348183.jpg

Отзад е ковчежето със съкровищa, както и четката която да заличава следите по сушата.

gallery_37_12_1771142.jpg

Това е хеликоптера прикрепен към машината(може да се отделя).

gallery_37_12_1930103.jpg

Тук са показани две високотехнологични самонасочващи се копия и две антени, една от които е синя и има знаменце. Виждат се и двете предни перки(има и задни) с които може да се лети или да се плува във водата.

gallery_37_12_42339.jpg

Тук са показани слънчевите панели върху перките на хеликоптера и този отстрани на платформата. Електроенергията от тях се използва за мотора и две от предните оръдия. Отзад на хеликоптера се вижда и сателитната чиния.

gallery_37_12_273608.jpg

gallery_37_12_79799.jpg

gallery_37_12_24488.jpg

gallery_37_12_1693566.jpg

Частите от това "нещо" съм ги събирал от 6-годишен!

:);););)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа, като го разгледах по-обстойно, този модел ми изглежда като супер комбинация от всички възможни екшън теми. Би паснал перфектно като МОС от серията Time Cruisers, ако нея все още я имаше. Браво и успех :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа, като го разгледах по-обстойно, този модел ми изглежда като супер комбинация от всички възможни екшън теми. Би паснал перфектно като МОС от серията Time Cruisers, ако нея все още я имаше. Браво и успех ;)

Какво означава МОС?

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво означава МОС?

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

MOC = My Own Creation, в превод - "Moe собствено творение". Така се наричат собствените модели, построени от ЛЕГО феновете. Информация за всякакви подобни съкращения и чуждици, свързани с ЛЕГО, има в тази тема ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моделът ти е много щур! Личи си, че имаш не малко фантазия!

Ако ти се занимава, направи снимки на отделните машини, които са част от твоя модел - например хиликоптера. Трудно ми е да разбера кое къде свършва, и къде започва следващото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове