Pavel Публикувано Юли 30, 2010 Share Публикувано Юли 30, 2010 Това е едно от ней-добрите ми "изобретения". То може да лети във въздуха и да плува във водата с помощта на перките от двете му страни и отзад, може и да върви по сушата благодарение на мотор. Онези неща като стени отзад са бронирани стени които предпазват от изстрели дошли отзад машината. Отзад е ковчежето със съкровищa, както и четката която да заличава следите по сушата. Това е хеликоптера прикрепен към машината(може да се отделя). Тук са показани две високотехнологични самонасочващи се копия и две антени, една от които е синя и има знаменце. Виждат се и двете предни перки(има и задни) с които може да се лети или да се плува във водата. Тук са показани слънчевите панели върху перките на хеликоптера и този отстрани на платформата. Електроенергията от тях се използва за мотора и две от предните оръдия. Отзад на хеликоптера се вижда и сателитната чиния. Частите от това "нещо" съм ги събирал от 6-годишен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Да ти кажа, като го разгледах по-обстойно, този модел ми изглежда като супер комбинация от всички възможни екшън теми. Би паснал перфектно като МОС от серията Time Cruisers, ако нея все още я имаше. Браво и успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pavel Отговорено Юли 31, 2010 Автор Share Отговорено Юли 31, 2010 Да ти кажа, като го разгледах по-обстойно, този модел ми изглежда като супер комбинация от всички възможни екшън теми. Би паснал перфектно като МОС от серията Time Cruisers, ако нея все още я имаше. Браво и успех Какво означава МОС? :blink: :blink: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юли 31, 2010 Share Отговорено Юли 31, 2010 Какво означава МОС? :blink: :blink: MOC = My Own Creation, в превод - "Moe собствено творение". Така се наричат собствените модели, построени от ЛЕГО феновете. Информация за всякакви подобни съкращения и чуждици, свързани с ЛЕГО, има в тази тема Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 1, 2010 Share Отговорено Август 1, 2010 Моделът ти е много щур! Личи си, че имаш не малко фантазия! Ако ти се занимава, направи снимки на отделните машини, които са част от твоя модел - например хиликоптера. Трудно ми е да разбера кое къде свършва, и къде започва следващото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pavel Отговорено Август 2, 2010 Автор Share Отговорено Август 2, 2010 Готово! Качих ги в Галерията ! Приятно гледане! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts