Okh Eshivar Публикувано Септември 12, 2014 Share Публикувано Септември 12, 2014 Мои къстъм фигурки, сред които преобладават принцеси , любимката ми Лара Крофт и разбира се няколко френдки To be continued... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 12, 2014 Share Отговорено Септември 12, 2014 Много са хубави! Браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fledermaus Отговорено Септември 15, 2014 Share Отговорено Септември 15, 2014 Страхотни са така! Косата на Белатрикс много върви с черната рокля, а гейшата е супер с малко по-дълга коса - тези са ми любимките. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Okh Eshivar Отговорено Септември 16, 2014 Автор Share Отговорено Септември 16, 2014 Мерси, радвам се че ти харесват! И на мен тези са ми от любимките, Клеопатра също ^_^ Нямам търпение да пуснат още някоя принцеса сред минифигурките xD Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts