Jump to content

Продавам разнообразие от части и фигури

mrcastle

Recommended Posts

Най-накрая мога да се разделя с тези части. Има много видове цветове сред тях е възможно да се срещнат имитация на лего, друг цвят, части за фигури.

Оранжеви без основния цвят, кафеви и лилали и розови и тъмночервени са Продадени
Сиви и тъмно сиви са Запазени
Пясъчни по-надолу са Запазени
Фигури много части и оръжия - 100 лв Запазени
IMG_2469.jpg

Кофа с черни части - 100 лв
IMG_2470.jpg

Кофа със сиви части - 100 лв
IMG_2471.jpg

Кофа с тъмно сиви части - 100 лв
IMG_2472.jpg

Бели части - 50 лв
IMG_2473.jpg

Пясъчни - 50 лв
IMG_2474.jpg

Различни зелени цветове - 40 лв
IMG_2475.jpg

Тъмно и светло кафяво - 50 лв
IMG_2477.jpg

Различни сини цветове - 50 лв
IMG_2476.jpg

Различни оранжеви цветове - 40 лв
IMG_2478.jpg

Различни прозрачни цветове - 30 лв
IMG_2479.jpg

Лилаво и розово - 10 лв
IMG_2480.jpg

Сребристо и златисто-- 30 лв
IMG_2481.jpg

Сеператори - 2 лв на брой
IMG_2482.jpg

Жълто - 20 лв
IMG_2483.jpg

Дупло - 5 лв
IMG_2484.jpg

Сглобки - 50 лв
IMG_2485.jpg

Червено - 40 лв
IMG_2486.jpg

Имитация на лего - 10 лв
IMG_2487.jpg

Редактирано от mrcastle
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееее кой е този бързак дето запазва Tan частите. Разочарован съм!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора може да помислим за намаления ако вземете два пакета например. Тези части ми заемат много място даже нямам място за тях вече трябва да се освободя. Кажи речи готов съм и без пари да ги дам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, mrcastle написа:

Хора може да помислим за намаления ако вземете два пакета например. Тези части ми заемат много място даже нямам място за тях вече трябва да се освободя. Кажи речи готов съм и без пари да ги дам.

Ако някой се откаже от пясъчните, бих ги взел. Иначе при това положение бих имал интерес и към светло и тъмно сивите. :( От тези снимки не мога да преценя много колко са.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здраво @mrcastle, ако премериш тъмно и светло кафявите, дарк червените и лилаво и розовите и ми ги продадеш на килограм х 20 лева (колкото излязат съответно) ще ти ги взема с удоволствие

едит: и двете “различни оранжеви” без чистото оранжево

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Schmendrick Ще ти предложа 150 за двете кофи. Не са малко частите. Но ела да си ги вземеш, че доста тежат. 
Duh5 ей сега ще претегля и ще ти кажа. Нашия кантар е за хора нямам приспособление за товари.

Редактирано от mrcastle
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако може и тези да претеглиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам с какво за съжаление, но в кофите има наистина много части. Ако намеря стария кантар този е дигитален и трябва огпромна тежест в двата края. Не съм сигурен за кутии май са 43 и 45 килограма

Редактирано от mrcastle
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със кухненска везна става, все може да имате някоя за кексове забутана някъде:) човешката като ги гледам надали ще хване много точно. Ако си ока на 20 ми ги остави и ще мисля как да мина (с везна) да ги измерим да ти ги платя и да ги взема. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре да. Написах в предишното съобщение. Претеглих се докато ги нося би трябвало да е по вярно по 10 килограма някъде са двете кутии и 2 килограма за частите. Ми не съвсем, но трябва да ги разчиствам така че да.

Редактирано от mrcastle
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оранжеви без основния цвят, кафеви и лилали и розови и тъмночервени са Продадени

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко продадено остана само Пясъчни и Фигури, които са запазени. Поръчах части да допълня липсите по сетовете, които продавам може да разгледате всички тук с техните цени. https://bricknmore.store/catalog-details-bg-1.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остана само иминацията на лего различни серии някои доста близки до лего 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 months later...
  • Duh5 locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...