mrcastle Публикувано Декември 11, 2021 Share Публикувано Декември 11, 2021 (Редактирано) Най-накрая мога да се разделя с тези части. Има много видове цветове сред тях е възможно да се срещнат имитация на лего, друг цвят, части за фигури. Оранжеви без основния цвят, кафеви и лилали и розови и тъмночервени са Продадени Сиви и тъмно сиви са Запазени Пясъчни по-надолу са Запазени Фигури много части и оръжия - 100 лв Запазени Кофа с черни части - 100 лв Кофа със сиви части - 100 лв Кофа с тъмно сиви части - 100 лв Бели части - 50 лв Пясъчни - 50 лв Различни зелени цветове - 40 лв Тъмно и светло кафяво - 50 лв Различни сини цветове - 50 лв Различни оранжеви цветове - 40 лв Различни прозрачни цветове - 30 лв Лилаво и розово - 10 лв Сребристо и златисто-- 30 лв Сеператори - 2 лв на брой Жълто - 20 лв Дупло - 5 лв Сглобки - 50 лв Червено - 40 лв Имитация на лего - 10 лв Редактирано Декември 12, 2021 от mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Декември 11, 2021 Share Отговорено Декември 11, 2021 Ееее кой е този бързак дето запазва Tan частите. Разочарован съм! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Декември 11, 2021 Автор Share Отговорено Декември 11, 2021 Хора може да помислим за намаления ако вземете два пакета например. Тези части ми заемат много място даже нямам място за тях вече трябва да се освободя. Кажи речи готов съм и без пари да ги дам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Декември 11, 2021 Share Отговорено Декември 11, 2021 преди 28 минути, mrcastle написа: Хора може да помислим за намаления ако вземете два пакета например. Тези части ми заемат много място даже нямам място за тях вече трябва да се освободя. Кажи речи готов съм и без пари да ги дам. Ако някой се откаже от пясъчните, бих ги взел. Иначе при това положение бих имал интерес и към светло и тъмно сивите. От тези снимки не мога да преценя много колко са. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Декември 11, 2021 Share Отговорено Декември 11, 2021 Здраво @mrcastle, ако премериш тъмно и светло кафявите, дарк червените и лилаво и розовите и ми ги продадеш на килограм х 20 лева (колкото излязат съответно) ще ти ги взема с удоволствие едит: и двете “различни оранжеви” без чистото оранжево Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Декември 11, 2021 Автор Share Отговорено Декември 11, 2021 (Редактирано) Schmendrick Ще ти предложа 150 за двете кофи. Не са малко частите. Но ела да си ги вземеш, че доста тежат. Duh5 ей сега ще претегля и ще ти кажа. Нашия кантар е за хора нямам приспособление за товари. Редактирано Декември 11, 2021 от mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Декември 11, 2021 Share Отговорено Декември 11, 2021 Ако може и тези да претеглиш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Декември 11, 2021 Автор Share Отговорено Декември 11, 2021 (Редактирано) Нямам с какво за съжаление, но в кофите има наистина много части. Ако намеря стария кантар този е дигитален и трябва огпромна тежест в двата края. Не съм сигурен за кутии май са 43 и 45 килограма Редактирано Декември 11, 2021 от mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Декември 11, 2021 Share Отговорено Декември 11, 2021 Със кухненска везна става, все може да имате някоя за кексове забутана някъде:) човешката като ги гледам надали ще хване много точно. Ако си ока на 20 ми ги остави и ще мисля как да мина (с везна) да ги измерим да ти ги платя и да ги взема. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Декември 11, 2021 Автор Share Отговорено Декември 11, 2021 (Редактирано) Най-добре да. Написах в предишното съобщение. Претеглих се докато ги нося би трябвало да е по вярно по 10 килограма някъде са двете кутии и 2 килограма за частите. Ми не съвсем, но трябва да ги разчиствам така че да. Редактирано Декември 11, 2021 от mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Декември 12, 2021 Автор Share Отговорено Декември 12, 2021 Оранжеви без основния цвят, кафеви и лилали и розови и тъмночервени са Продадени Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Декември 14, 2021 Автор Share Отговорено Декември 14, 2021 Всичко продадено остана само Пясъчни и Фигури, които са запазени. Поръчах части да допълня липсите по сетовете, които продавам може да разгледате всички тук с техните цени. https://bricknmore.store/catalog-details-bg-1.html Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Декември 16, 2021 Автор Share Отговорено Декември 16, 2021 Остана само иминацията на лего различни серии някои доста близки до лего Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 2, 2022 Автор Share Отговорено Април 2, 2022 Всичко е продадено. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts