Jump to content

Разни влакове на пода в хола

Akeyzerr

Recommended Posts

Честити. Що си мислех, че раздаването е утре?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш ли някакви координати на този магазин с релсите, за който говорихме? Виждам че кафявите стоят доста добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако може да попитам Ангел .От някъде гледаш ли като строиш тези вагони ? Може ли да снимаш локомотива пред Хоризонт експрес много е готин. Наско аз намерих само тук http://rayatoys.com/contacts.php да се продават Енлитен (кафявите) релси, обаче имат само разклонения.Ангел може да знае някое друго място.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно Rayatoys! Но стрелките на енлайтен ги избегни - изметнаха се и имат кофти превключване. На сайта им имаше(сега не ми се отваря нещо) описан само един комплект(със стрелки, предполагам), но в действителност са два различни комплекти - прави+криви и криви+стрелки. Както и да е.

За вагоните не съм гледал от никъде конкретно. Гледам какво имам налично като части, джиткам за вдъхновение/интересна техника и действам.

Локомотивът пред Horizon-a трябва да се явява B Unit на моя черен дизлов локо-МОС. Ще го го нащракам да се види как е с обикновената батерийна кутия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъпдейтче за кафвникаквите релси - серията е спряна от производство. Няма прави в нито един магазин, няма и да има :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, ще зареждат, но релси вече не се произвеждат и няма от къде да заредят. Това ми каза девойката на касата в магазина им на Шипченски проход.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 months later...

Дам и мен ме прихвана тази лудост. Скоро може и аз да постна снимки на моя влак или може би и втори до тогава :))))))))))))))))))))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Линка ти не е свързан с конкретен модел. Допускам, че имаш в предвид прословутите металните релси от ME?

Някой знае ли какво стана с тях в Kickstarter?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По скоро говоря за пластмасовите, виждам че може веднага да си купя от тях. Не са проект на Kickstarter. Изглеждат готино и с различни градусови наклони.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

Неочаквано за мен излизане навън. :o

Много приятно клипче! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прилича ми на стария трамвай от предишния СИТИ градски площад

http://brickset.com/sets/8404-1/Public-Transport-Station

8404-1.jpg?201005111119

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло новия, който ти имаш много прилича на него. разликата е в 2те постройки.

Иначе мисля, че това са единствените 2 комплекта с трамвай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най ме впечатлиха естакадите които беше направил за релсите в градината.Нямаше никакви стресове -много добре ги беше нивелирал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на човека, успял да моторизира трамвайчето, То на практика трябва да го изкормиш цялото, за да побере PF частите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове