Akeyzerr Публикувано Септември 22, 2014 Share Публикувано Септември 22, 2014 Да живнем малко темата по влаковата лудост: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 22, 2014 Share Отговорено Септември 22, 2014 Честити. Що си мислех, че раздаването е утре? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
StoyanG Отговорено Септември 22, 2014 Share Отговорено Септември 22, 2014 Много добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Септември 22, 2014 Share Отговорено Септември 22, 2014 Имаш ли някакви координати на този магазин с релсите, за който говорихме? Виждам че кафявите стоят доста добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
StoyanG Отговорено Септември 22, 2014 Share Отговорено Септември 22, 2014 Ако може да попитам Ангел .От някъде гледаш ли като строиш тези вагони ? Може ли да снимаш локомотива пред Хоризонт експрес много е готин. Наско аз намерих само тук http://rayatoys.com/contacts.php да се продават Енлитен (кафявите) релси, обаче имат само разклонения.Ангел може да знае някое друго място. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Септември 23, 2014 Автор Share Отговорено Септември 23, 2014 Точно Rayatoys! Но стрелките на енлайтен ги избегни - изметнаха се и имат кофти превключване. На сайта им имаше(сега не ми се отваря нещо) описан само един комплект(със стрелки, предполагам), но в действителност са два различни комплекти - прави+криви и криви+стрелки. Както и да е. За вагоните не съм гледал от никъде конкретно. Гледам какво имам налично като части, джиткам за вдъхновение/интересна техника и действам. Локомотивът пред Horizon-a трябва да се явява B Unit на моя черен дизлов локо-МОС. Ще го го нащракам да се види как е с обикновената батерийна кутия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Септември 24, 2014 Автор Share Отговорено Септември 24, 2014 Ъпдейтче за кафвникаквите релси - серията е спряна от производство. Няма прави в нито един магазин, няма и да има Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
StoyanG Отговорено Септември 24, 2014 Share Отговорено Септември 24, 2014 А на мен ми казаха , че ноември трябва да има зареждане Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Септември 24, 2014 Автор Share Отговорено Септември 24, 2014 Да, ще зареждат, но релси вече не се произвеждат и няма от къде да заредят. Това ми каза девойката на касата в магазина им на Шипченски проход. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Януари 20, 2015 Share Отговорено Януари 20, 2015 Дам и мен ме прихвана тази лудост. Скоро може и аз да постна снимки на моя влак или може би и втори до тогава ))))))))))))))))))) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Януари 21, 2015 Share Отговорено Януари 21, 2015 http://www.me-models.com/store/index.php?cPath=22_57_59&osCsid=2858d62fb334992d53abbbea555158e7 Може който иска да пробва тези и да сподели! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 21, 2015 Share Отговорено Януари 21, 2015 Линка ти не е свързан с конкретен модел. Допускам, че имаш в предвид прословутите металните релси от ME? Някой знае ли какво стана с тях в Kickstarter? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Януари 21, 2015 Share Отговорено Януари 21, 2015 По скоро говоря за пластмасовите, виждам че може веднага да си купя от тях. Не са проект на Kickstarter. Изглеждат готино и с различни градусови наклони. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Февруари 1, 2015 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2015 Само да се разберем за обща поръчка, аз налазвам! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
StoyanG Отговорено Февруари 2, 2015 Share Отговорено Февруари 2, 2015 За обща и аз може да се включа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Април 28, 2016 Share Отговорено Април 28, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=r64yQi7ceBs вижте това доста е маниашко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Април 28, 2016 Share Отговорено Април 28, 2016 Неочаквано за мен излизане навън. Много приятно клипче! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Април 28, 2016 Share Отговорено Април 28, 2016 Някой знае ли кое е синьото влакче от клипа ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 28, 2016 Share Отговорено Април 28, 2016 прилича ми на стария трамвай от предишния СИТИ градски площад http://brickset.com/sets/8404-1/Public-Transport-Station Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Април 28, 2016 Share Отговорено Април 28, 2016 Я този сет съм го изпуснал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 28, 2016 Share Отговорено Април 28, 2016 Като цяло новия, който ти имаш много прилича на него. разликата е в 2те постройки. Иначе мисля, че това са единствените 2 комплекта с трамвай. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Април 28, 2016 Share Отговорено Април 28, 2016 и в автобуса най вече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Април 28, 2016 Share Отговорено Април 28, 2016 Най ме впечатлиха естакадите които беше направил за релсите в градината.Нямаше никакви стресове -много добре ги беше нивелирал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Май 3, 2016 Share Отговорено Май 3, 2016 Браво на човека, успял да моторизира трамвайчето, То на практика трябва да го изкормиш цялото, за да побере PF частите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts