legohead Публикувано Октомври 1, 2014 Share Публикувано Октомври 1, 2014 На facebook страницата на Crowkillers намерих официални снимки на предстоящите модели Техник за първата половина на 2015г. https://www.facebook...lers?fref=photo 42031 Cherry Picker 42032 Compact Tracked Loader 42033 Rocket Car 42034 Quad Bike 42035 Mining Truck 42036 Street Motorcycle 42037 Formula Off-Roader 42038 Arctic Truck 42039 24 Hours Race Car (с други думи Le Mans Race Car) 42041 Race Truck - изглежда това е преиздание на модел 8041 от 2010г. Броя на частите и името на 42041 и 8041 са идентични. Също и номерата на двата модела завършват на _41, което надали е случайно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Октомври 1, 2014 Share Отговорено Октомври 1, 2014 Ах, маторя Зелентията може и да не я прескоча(заради гумите и окачването, ако има такова), а преиздаването на камиончето ме радва, защото тогава го изпуснах, а е готинко за чарколяк(както и за гуми) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 1, 2014 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2014 Да, и аз така реагирах за състезателния камион. Спомням си, че много го заисках след като спря да се произвежда Le Mans състезателната кола нещо не мога да я възприема. Някой беше коментирал, че на предварителните снимки е изглеждала по-добре, отколкото сега. Ще реша окончателно след като някой направи ревю. От 1 снимка не бих могъл да направя заключение. Оф-роуд състезателната кола със зелените джанти също радва - заради зелените джанти Очакват се снимки на Реактивната състезателна кола 42033. Чудя се дали тя ще е втория модел с навиваща се пружинка. От изброените само четириколесния мотор 42034 е с пружинка, а обикновенно пускат по 2. Все още остава надеждата, че през втората половина на 2015 може да пуснат някой техник модел с новите гуми от 76023 The Tumbler. Fingers crossed! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
StoyanG Отговорено Октомври 1, 2014 Share Отговорено Октомври 1, 2014 Формулата някак ми е доста странна ,но пък има доста от новите панели .Артик камиона добре за формен. А за гумите чесно да си кажа ме съмнява ,защото тъмблара е от USC Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 1, 2014 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2014 Да има логика в това, което казваш. Но си мисля че за да си избият парите по направата на новите гуми ще е добре да ги пуснат за продажба в повече от 1 комплет На това и се надявам! Белия компактен багер ми се струва много симпатичен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Октомври 2, 2014 Share Отговорено Октомври 2, 2014 Le Mans Car - найс джанти; дано спомогнат за поевтиняването им в BrickLink Макар че кво ли им се точа, аз съм седнал уж да правя кола в такъв мащаб от амнайсе века... Arctic Truck - ако бях техничар, моменталистично го налазвах. Заедно с ремонтния пикап от миналата година, един от любимите ми Техник сетове. И да, знам, че само изглеждат готини, иначе като части сигурно не са нищо великолепно, ама... е затва не съм техничар Интересно ми е, впрочем, как би изглеждал техничарският миньорски камион, подреден до City варианта... Изглеждат горе-долу еднакви на размер, макар че, ако трябва да съм честен, градският всъщност изглежда доста по-"technicy" от този. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
StoyanG Отговорено Октомври 3, 2014 Share Отговорено Октомври 3, 2014 А видяхте ли на минимг камиона има нов скосен панел Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 3, 2014 Автор Share Отговорено Октомври 3, 2014 а, верно бе! Уу, яко! До момента бях забелязал само новите зелени извити панели от Le Mans състезателната кола. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Октомври 3, 2014 Share Отговорено Октомври 3, 2014 Без да съм много-много техно давам LIKE за мотора бъгито и зелената резачка. Мое мнение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
StoyanG Отговорено Октомври 4, 2014 Share Отговорено Октомври 4, 2014 Не че нещо ама 1 сет да няма нещо по интересни функций и никои няма палат функций Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 4, 2014 Автор Share Отговорено Октомври 4, 2014 хм, прав си. За Power Functions остава да чакаме през лятото да се появи нещо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 5, 2014 Автор Share Отговорено Ноември 5, 2014 Добавих снимката на 42033 Rocket Car Както се предполагаше това е втория модел с навиваща се пружина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts