Jump to content

ALIEN BUST MOC

KAGPID

Recommended Posts

Преди около два месеца почнах един мос в LDD на тема ALIEN. Известните скулптури на H.R.GIGER по късно прераснали в 5-6 игрални филма с голям успех.

Братята АРВО имат за мен най-сполучливия alien модел до момента от лего в цял ръст. Инспириран от тях аз започнах бюст на пришелец по първите скулптури участвали в ALIEN 1 1979 director Redley Scott. За сега не мисля да го правя целия, а да си остане така бюст. Работил сам го повече на емоция откъм дизайн а не толкова откъм стабилност и практичност дадена част дали ще може да се свърже с друга. Нямам проблем с това ако се достигне до лепене на някои части за сметка на по-хубав дизайн.Дано ви хареса. Ще продължавам да пускам етапи.

ALIEN BUST MOC.jpg

ALIEN BUST MOC2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето как изглеждат моделите на Alien xenomorph на братята АРВО, доста приятни :

А бюста с прозрачните части към главата е от съвсем скоро. Той не е на братята. Има според мен какво да се пипне по него от към пропорции. Доста несъразмерен стои сега. Но е също много як.

4170538379_a943f3a7d9_o.jpg

alien_03.jpg

670px-ALIEN-3.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, много готино. И аз си падам по работата на Гигер и по филмите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 months later...

Малко вероятно да си го пропуснал, но все пак:

http://www.mocpages.com/moc.php/386037

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда мн, мн добре!

Опашката е трепач. Предната част на муцуната също е мн добре оформена!

Съветвам те да помислиш за някакъв вид опорна структура за главата от техник елементи. Може да е вътрешна (невидима)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да това вече е доста належащо, защото ако се построи така ще се разпадне веднага. До сега съм го моделирал на дизайн само. Сега за мен идва скучната част, даже ще се наложи и да я скривам отдолу след това но ще стане. Под 1000 части е до сега, така че ще се справя сравнително лесно и с реализацията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така като гледам как си се развихрил, май братята скоро ще те reference-ват... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 months later...

Супер,радвам се че си почнал да реализираш проекта!Може ли и един LDD файл ако нямаш против,бих се пробвал и аз да си направя един такъв :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Много яко се получава. Следя с интерес развитието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва на някое бъдещо изложение ще е аЦкият магнит!!! Страхотна работа, keep it up :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 months later...

няма страшно, Бинев вече има линейка за припаднали ат подобни главозамайващи модели!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Здравей! Ще ни покажеш ли тук снимка на опашката?

Много се впечатлих, като я видях наживо :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

И на мен ми харесва адски много. Можеш ли само да ме светнеш с коя част се постига това плавно извиване на опашката, че не вдявам съвсем? Мерси!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове