DeMonica Публикувано Февруари 8, 2022 Share Публикувано Февруари 8, 2022 Представям Ви моят нов лунапарк, версия 2.0 Той е плод на няколко години събиране на сетове и повече мечти отколкото реални планове. Така е понеже не мислех, че ще имам нерви, време и пространство да го осъществя в действителност. Но благодарение на подкрепата (и търпението) на моето семейство, проектът е вече факт. Строежът трая около месец и половина спокойно строене, преправяне и пак строене. Това включва и времето за сглобяване на моделите. Още около месец отне очакването на малкото части, които все още нямах, както и изпипването на дребни детайли. Благодарение на Стоян, моят най-добър приятел, се сдобих и със страхотните платна за пиратския кораб. Използваните части са около 11 000, без да броим сетовете. С тях спокойно надхвърля 20 000. Използвани са над 80 минифигури, като чакам доставкана още , за да "населя" атракционите. Както винаги всички те са моторизирани, изключение прави пиратския ролъркостър, чието задвижване е в процес на изработка, която ще наложи и леко преправяне на релсите, но като цяло вида му ще се запази. Измислих и доста приятен начин за осветление, до седмица ще кача снимки. Главният вход се намира от страната на града, до него има паркинг за колите на гостите. Изграден е като замък с кули и подвижен мост, под който има истински ров, пълен с вода и гратисчии. Той води до малко езеро, а в другата посока минава през целия парк и се влива в езерото, където е пиратския атракцион. Той се състои от ролъркостър, минаващ през останките на корабокруширал кораб, както и една цяла пиратска каравела, отворена за посетители. Освен тях паркът разполага с виенско колело, прекрасна въртележка, а за любителите на по-силните усещания - космически пумпал и МИКСЕРЪТ! Другият вход е собствената ЖП гара, която е свързана с главния площад, където се намира болшинството заведения за хранене. В нейната сграда се помещава и управлението на парка. Срещу нея е неговата гордост - 200 годишно дърво, което е превърнато в невероятна къща, за радоста на децата, щъкащи по цял ден по мостовете между клоните. Освен всичко това, в парка има и няколко малки клатещи се забавления, както и полигон с управляеми модели на колички. Към цялото изживяване се предлага и разходка с лодка, управлявана от красив и неблагонадежден млад пират. А да, щяха да заправя - има и мъртво прасе, глозгано от плъх. Към този парк има и градска част, която за съжаление не мога да сложа, поради липса на място. Като цяло съм доволен от крайния резултат, ако остане сглобен, с течение на времето може да поизпипам някои неща, но към този момент обмислям да го разглобя след като детето му се нарадва, понеже си искам хола обратно. Само за Lebgo: Времето и усилията да го създам, макар и започвайки от нулата, ме убедиха, че е абсолютно невъзможно този проект да бъде сглобен в мола за една вечер, започвайки по никое време. Ако поръчителите искат да го имат ще трябва да ми осигурят цял ден за подредбата му. Това е условие, което не подлежи на промяна. 3 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Февруари 8, 2022 Автор Share Отговорено Февруари 8, 2022 4 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Февруари 8, 2022 Автор Share Отговорено Февруари 8, 2022 Имам още да качвам... Как? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Февруари 8, 2022 Share Отговорено Февруари 8, 2022 Машинаааааа! супер е!!!!!! За снимките не ти дава ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Февруари 8, 2022 Автор Share Отговорено Февруари 8, 2022 Не дава повече от 78 мегабайта, а след втората поредна тема не ми дава да пусна нов коментар със снимки изобщо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Февруари 8, 2022 Share Отговорено Февруари 8, 2022 Ще погледна нощес някой лимит си ударил Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neelton Отговорено Февруари 8, 2022 Share Отговорено Февруари 8, 2022 Много готино, поздравления за проекта и за търпеливото семейство На прима виста най-много ми харесаха креативните столчета от калници на кола! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Февруари 9, 2022 Share Отговорено Февруари 9, 2022 Амиии... ЕВАЛА! Много приятно изглежда! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Февруари 9, 2022 Автор Share Отговорено Февруари 9, 2022 Благодаря, радвам се че ви харесва. Столчетата ги откраднах като идея от 4999. Ето го в движение: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nerdcore Отговорено Февруари 9, 2022 Share Отговорено Февруари 9, 2022 Поздравления, чудесен е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts