Shimmy Публикувано Февруари 13, 2022 Share Публикувано Февруари 13, 2022 Здравейте. Търся сет 76021 - The Milano Spaceship Rescue. Предпочитам да е използван в добро състояние. Може и нов, стига цената да е разумна. Поздрави, Лъчо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Април 16, 2022 Share Отговорено Април 16, 2022 Добър ден, намерихте ли си сета? Аз имам един (отворен, без кутия и резервните части, не е използван за игра, стоял в затворена витрина, с фигури, с инструкции, със стикери в отлично състояние /не поемам отговорност за качеството на подлепващия материал на Лего/). Досега не съм го предлагал за продан изобщо, но бих се разделил с него при подходящите обстоятелства. Ще ми трябва и разумно време, за да реагирам, разбира се. Поздрави и лек ден! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shimmy Отговорено Април 19, 2022 Автор Share Отговорено Април 19, 2022 Привет. Благодаря за отговора и се извинявам, че чак сега виждам. Намерих сета от друг колега. Благодаря все пак! Поздрави, Лъчо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Април 20, 2022 Share Отговорено Април 20, 2022 Добър ден, Радвам се, че се е намерил сетът. Поздрави и лек ден! :) Александър. (Темата вероятно е приключена). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts