legohead Публикувано Февруари 16, 2022 Share Публикувано Февруари 16, 2022 Продавам двете кутии-глави от снимките. 1. LEGO Sort & Store Head (5001125) Голямата (жълта) се разглобява и съдържа 2 бр. "сито" за сортиране на части. Идеята е, че изсипвате частите през отвора в капака, и след като разклатите частите ще бъдат сортирани по размер. Идеята е готина и работи добре със System части. На мен не ми е потребна тъй като ми се налага да сортирам предимно Technic елементи (греди и pin-чета), така че ми заема повече място отколкоко ми върши работа. Състояние: добро, с леки следи от употреба. Цена: търся й 100 лв. Видео демонстрация: http://www.youtube.com/watch?v=1chtba6C0lI ---------------------------- 2. Кутия за съхранение - Скелет 5005634 Бяла кутия с капак, наподобяваща глава на мини-фигурка скелет. Състояние: добро, възможно е да има леки следи от употреба. Цена: търся й 40 лв. ====== И двете се намират в София. Предпочитам лично предаване. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 7, 2022 Автор Share Отговорено Март 7, 2022 Ъпдейт: бялата кутия е продадена. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts