legohead Публикувано Юни 2, 2015 Share Публикувано Юни 2, 2015 Здравейте! Реших да ви подканя да си направим и това лято някоя среща с "RC колички" навън. Има ли заинтересовани? Ако ви притеснява въпросът как се справят ЛЕГО модели в такива условия, бих подготвил две колички за да се уверите, че е напълно безопасно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Юни 2, 2015 Share Отговорено Юни 2, 2015 С удоволствие, само че аз няма да съм с лего количка, а с друга Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 2, 2015 Автор Share Отговорено Юни 2, 2015 Първата ми асоциация беше бебешка? XD Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Юни 2, 2015 Share Отговорено Юни 2, 2015 И аз бих се включил, въпреки че не знам кога ще ми остане време да сглобя нещо адекватно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 2, 2015 Автор Share Отговорено Юни 2, 2015 Джипа 9398 е добра основа за подобни занимания Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Юни 2, 2015 Share Отговорено Юни 2, 2015 Така е, но първо трябва да разглобя някои сетове, защото в момента всичко ми е сглобено и нямам свободни части. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Юни 2, 2015 Share Отговорено Юни 2, 2015 Джипа 9398 е добра основа за подобни занимания Ама е бавен. На една такава среща помня, че имаше една количка, която беше супер бърза. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Август 23, 2015 Share Отговорено Август 23, 2015 Срещата стана факт миналата събота(15.08.2015). Беше много забавно, а и децата в парка имаха възможност да покарат джипките. Още снимки тук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 24, 2015 Автор Share Отговорено Август 24, 2015 Много благодаря за снимките! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts