legohead Публикувано Юни 16, 2015 Share Публикувано Юни 16, 2015 Споделям с вас този филм: http://www.youtube.com/watch?v=uY4RbICf0wM Кирил повдигна въпроса, дали някой от вас би се ангажирал да напише субтитри на български? Идеята му е да го преработи на хубав формат, и да се добави превод. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Юни 16, 2015 Share Отговорено Юни 16, 2015 Това предполагам е филма, който даваха снощи по Channel 4? По една щастлива случайност компанията, в която работя се занимава с разработката на професионален софтуер за правене на субтитри. Мога да се хвана да направя субтитрите, но не знам кога ще ми остане време. 20-21 съм извън София, така че може би чак следващия уикенд. Ако някой има повече свободно време мога да уредя тестова версия на софтуера. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitaka_jr Отговорено Юли 1, 2015 Share Отговорено Юли 1, 2015 Този филм за Лего завода ли е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Август 8, 2015 Share Отговорено Август 8, 2015 Ще го изгледам, когато имам време. Добавям си го в "любими", да не избяга. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts