legohead Публикувано Юни 17, 2015 Share Публикувано Юни 17, 2015 Бих искал да повдигна въпроса каква е възможността да поискаме за ревю някои от новите комплекти от 2015 г. Моля хората които имат възможност да поемат ангажимент с писането на ревю да пишат. Също така се обръщам към Боби с въпрос как стоят нещата със заявяването на комплектите, какви са ограниченията и изискванията и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Юни 17, 2015 Share Отговорено Юни 17, 2015 Аз бих продължил да пиша ревюта както до момента, като ако има някакви изисквания за времето, в което трябва да е готово ревюто след като получим даден сет, мисля, че мога да се съобразя с това. Ако мислите, че е необходимо ревютата мога да ги пиша в два варианта, на български и на английски, но тъй като в момента нямаме версия на блога на английски не съм сигурен колко е смислено това. Темите, на които бих имал интерес да пиша ревюта са: Technic, Castle, Pirates и евентуално City, но мисля че тук Наско би се справил много по-добре от мен. Ideas моделите също изглеждат много интересни и заслужаващи ревюта. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 26, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2015 Благодарение на Бинев вече имаме ревюта на всички модели от серията Castle! Бих казал, че са страхотно написани и си пожелавам и занапред да продължаваме с толкова хубави четива Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Октомври 26, 2015 Share Отговорено Октомври 26, 2015 Не бих пропуснал шанса да си упражня графоманията ако, разбира се, има възможност за това. Моята страст, както знаете, е City и Space. Не че има много Space напоследък (Star Wars не влиза в сметката), ама знае ли човек? За съжаление, познанията ми по английски няма да са достатъчни за пълноценно ревю на този език, но предполагам, че някой колега може да помогне с превода. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 26, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2015 за превода - да, разбира се. Припомням ви, че преди време лично бях писал на Jan Beyer от CEE Team с въпрос как стоят нещата с ревюта на сетове. За съжаление от отговора му разбрах, че по този въпрос трябва да се обърне към него Ambassadora на клуба. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Октомври 26, 2015 Share Отговорено Октомври 26, 2015 Аз също бих се пробвал да направа ревю отново,даже това ми е целта след като имам възможност да се сдобия с UCS Slave 1 от тази година.Даже преди бях правил ревю на нещо от нинджаго мисля че,но се отказах покрай липсата на фотоапарат.Тъй като за тази коледа съм си пожелал да запълня тази липса може отново да се пробвам да правя ревю на теми Star Wars. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 26, 2015 Share Отговорено Октомври 26, 2015 Предлагам помощ за хората с липса на фотоапарат и подходящи условия. Идвате вкъщи със сета и щракаме на воля. Самото заснемане не отнема много време, но после обработката на снимките е по-досадна. Даже в момента обмислям закупуването на малко по-професионално осветление за да станат по-добре снимките. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 26, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2015 Ей, какъв амбасадор си имаме! Между другото въртяла ми се е идеята можем ли да се опитаме да си направим срещи с цел заснемане на модели? Основния проблем е транспорта и свободното време, предполагам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Октомври 26, 2015 Share Отговорено Октомври 26, 2015 Предлагам помощ за хората с липса на фотоапарат и подходящи условия. Идвате вкъщи със сета и щракаме на воля. Самото заснемане не отнема много време, но после обработката на снимките е по-досадна. Даже в момента обмислям закупуването на малко по-професионално осветление за да станат по-добре снимките. Много ти благодаря,но аз смятам да заснемам модела в процес строене,а той не е малък .По-скоро бих се обърнал към тебе за съвети относно правенето на хубави снимки,тъй като не съм боравил с професионални фотоапарати, нито пък имам направено кътче за заснемане, като твоето. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 28, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 28, 2015 преместих в нова тема част от мненията, в които става въпрос за процеса на заснемане: http://lebgo.org/forum//index.php/topic/828-caniaaiaiaa-ia-iiaeaaee-a-aeiiaoeie-oneiaey/ Нека акцента на настоящата тема остане писането на ревюта, кой има интерес, към какво и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 1, 2016 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2016 Използвам старата тема за да повдигна въпроса и за тази година. Има ли сред вас желаещи да напишат ревю на определен модел? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Февруари 2, 2016 Share Отговорено Февруари 2, 2016 Бих писал с най-голямо удоволствие за някой сет от новата Volcano серия, Brick Bank или Gas Station Моите теми в които се разпростирам са влакове, сити, пирати, стар уорс, creator сгради Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Февруари 2, 2016 Share Отговорено Февруари 2, 2016 Ако се появи някой влак и/или гара/перон, бих се включил - обещавам да направя снимки и да напиша по-подробно ревю. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 16, 2016 Автор Share Отговорено Април 16, 2016 Да позапитам някой друг въпрос Има ли сред вас желаещи да понапишат ревюта за сетовете от безплатния съпорт, които получиха? Това би стояло много добре на началната страница на клуба, както и facebook страницата ни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Април 16, 2016 Share Отговорено Април 16, 2016 Аз 100% ще направя ревю на Mystery Machine, само да ми остане време Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Април 16, 2016 Share Отговорено Април 16, 2016 Съжалявам ,но покрай завършването и кандидатстването ,аз нямам време за подобни неща . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 16, 2016 Автор Share Отговорено Април 16, 2016 Тони - нп, мерси че писа Дидо, ти що не се оправдаваш с изпити XD Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Април 16, 2016 Share Отговорено Април 16, 2016 Щото писва да четеш постоянно, пък и мен ми е интересно ( за сега) да се опитвам да пиша ревюта Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 16, 2016 Автор Share Отговорено Април 16, 2016 Yay Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts