KAGPID Публикувано Юни 25, 2015 Share Публикувано Юни 25, 2015 След Мини Купъра, нещата от този тип модели според мен са сработили за компанията. http://brickset.com/...8-1/Ferrari-F40 Много изчистени много сложни сглобки, все пак EXPERT model. Трудно разпознаваемо от далеко, че е от лего конструктор, особено поради липсата на малко останали външни пъпки-стъдове. Един от моделите, който си казваш "Трябва да го имам". Ще го имам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 25, 2015 Share Отговорено Юни 25, 2015 Благодаря ти, че си пуснал тема! Модела е готин. Аз лично съм с малко смесени чувства. От една страна геометрията е много сложна, около вратите и на предния капак има разни страхотни чудесии. От друга страна обаче отзад е прекалено квадратно. Това че модела на двигателя се вади не ме впечатлява особено, но предполагам е необичайна възможност. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts