Jump to content

Лего Конкурс в Brick N" Fans

mrcastle

Recommended Posts

Видях публикацията на Радо Чакръкчията във конкурси и затова си позволявам да пусна тази тема. Обаче не ми дава да пиша във конкурси затова тук. Реакцията за друг форум може да е негативна все пак той е прикрипен към магазина ми. Най-вероятно има нужда от въпроси питайте едва ли съм написал всеки детайл в правилата не е и толкова официално направен.

konkurs.jpg

Записване и Интро

Задачата е с лего части да пресъздадете момент от миналото. Няма ограничение за броя части разгърнете въображението си! Записвате се в форума със снимка на вашето творение и заглавие какво пресъздава. Не изпускайте лисче, на което пише ника ви във форума. 

Награди и Срок за записване

Най-доброто творение печели лего комплекти до 50 лв стойност по-избор от Brick N' More магазин. bricknmore.store Това на кратко може да е Стар Уорс, Майнкрафт, Фигурка или друг сет.
Срокът за записване от 1-ви до 28-ти Март 23:59. Тогава ще направя тема със всички участници и вие ще гласувате за вашия фаворит писмено.

Късмет на всички!  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е супер!!! 

Много се радвам, че се активират творците и все повече нови МОС ще се създадат и споделят през 2022г. 

Ето едно от моите последни творения. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове