mrcastle Публикувано Март 7, 2022 Share Публикувано Март 7, 2022 https://brickset.com/parts/4540203/turn-plate-2x2-upper-part Без нея творението ми не може да бъде сглобено. 2 броя поне. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 1, 2022 Автор Share Отговорено Април 1, 2022 Търся и лупа за новоно ми творение, с което участвам в лего идеи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Април 1, 2022 Share Отговорено Април 1, 2022 @mrcastle, Ще ти ги приготвя и утре или други ден Жоро @minichamps ще ти ги остави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 2, 2022 Автор Share Отговорено Април 2, 2022 Охо чудесно мерси! На каква цена? ПС нещо от другите части да имаш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Април 2, 2022 Share Отговорено Април 2, 2022 преди 58 минути, mrcastle написа: Охо чудесно мерси! На каква цена? ПС нещо от другите части да имаш? На никаква. Подарък Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 2, 2022 Автор Share Отговорено Април 2, 2022 Мерси много! Търся вече и глава класик усмивка и Roof Tile 2X2 No. 14 [4295400] Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Април 2, 2022 Share Отговорено Април 2, 2022 Нямам против да проверя и аз ама може ли да цъкаш по една снимка или линк към бриклинк ще ми спестиш търсене което ми е трудно на телефона Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 2, 2022 Автор Share Отговорено Април 2, 2022 (Редактирано) 3626bp01 - но в жълто 3039pb041 Е то трябват ми за бо хоби и беше добре да ги имам днес. Ето снимка на това което търся от преди. Редактирано Април 2, 2022 от mrcastle Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Април 2, 2022 Share Отговорено Април 2, 2022 Преди 1 час, mrcastle написа: Е то трябват ми за бо хоби и беше добре да ги имам днес. Какво значи трябват ми за БоХоби ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Април 2, 2022 Share Отговорено Април 2, 2022 И аз това мислех да попитам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 2, 2022 Автор Share Отговорено Април 2, 2022 (Редактирано) Имам изложени 4 творения там. Всебе си ги имам пълни, но онези там имат липси. Тъй или иначе излезе, че пак ще ходя. Редактирано Април 2, 2022 от mrcastle Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 5, 2022 Автор Share Отговорено Април 5, 2022 Търся 4550642: MINI OXYGEN BOTTLES черен е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 24, 2022 Автор Share Отговорено Април 24, 2022 И тези търся! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 29, 2022 Автор Share Отговорено Април 29, 2022 За подаръци на клиентите ми ще се нуждая от тази женска коса и тези две тела: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Септември 30, 2022 Автор Share Отговорено Септември 30, 2022 Ще пусна актуална тема с търсените от мен части. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Октомври 1, 2022 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2022 Темата е изчерпана заключете я и я приберете в архив. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts