mrcastle Публикувано Март 14, 2022 Share Публикувано Март 14, 2022 (Редактирано) Търся фигурите в долния пост. Редактирано Октомври 1, 2022 от mrcastle Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Март 14, 2022 Share Отговорено Март 14, 2022 Здрасти, Този магазин не изпраща до България. Поиграх си да разгледам първите десетина магазина в която я има тази фигурка, но на мен лично нито един не ми върши работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Март 14, 2022 Автор Share Отговорено Март 14, 2022 Ех.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Март 14, 2022 Share Отговорено Март 14, 2022 Преди 1 час, mrcastle написа: Ех.. Добавих си го в wanted list-a. Ако излезе в някой магазин,, който ми трябва - ще пиша Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Март 15, 2022 Автор Share Отговорено Март 15, 2022 Супер благодаря много! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Март 15, 2022 Share Отговорено Март 15, 2022 На 14.03.2022 г. at 12:00, Stormfury написа: Този магазин не изпраща до България. Но изпраща до Германия, може да се ползва адрес на посредник и нещата идват за разумно време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Март 15, 2022 Share Отговорено Март 15, 2022 Преди 2 часа, gibona написа: Но изпраща до Германия, може да се ползва адрес на посредник и нещата идват за разумно време. Напълно възможно. Аз като правя общи поръчки, ползвам само магазини които пращат директно до България. Пощата ми е в блока и ми е супер удобно, а и идват бързо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 6, 2022 Автор Share Отговорено Април 6, 2022 Търся зелен спейсмен ако някой има този сет и е склонен да се раздели с 1 брой ще дам добри пари. Също эко някой поръчва от бриклинк и има този или оранжев било то и със сет ще взема имайте ме предвид. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts