LUIDGY Публикувано Март 20, 2022 Share Публикувано Март 20, 2022 (Редактирано) Здрасти на всички. Преди време бях сглобил част от моята колекция и не знам защо не съм я споделил тука с вас. Не се стесняваите от към коментари, критики и препоръки. Решил съм скоро да отделя време да сглобя нещо повече от това. Това е линка: http://www.flickr.com/photos/90093884@N02/ Редактирано Март 20, 2022 от LUIDGY 3 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Март 20, 2022 Share Отговорено Март 20, 2022 Привет, колега "градски" гледам ти града и все едно си събрал едни от най- мечтаните ми сетове в годините когато са излизали, имаш и някой, които и аз имам, само дето изглеждат в перфектно състояние, с изключение на някоя липса тук там, моите не могат да се похвалят със същото. Браво, ако направиш и видео как се движат влаковете ще е супер приятно. От към препоръки, лично аз, бих изнесъл контролите на влаковете извън основния дисплей, но по влаковите въпроси умишлено не съм станал специалист, та не знам дали е възможно това въобще. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Март 21, 2022 Автор Share Отговорено Март 21, 2022 И аз бих ги изнесъл контролите извън, но тука нямах място. А относно видеото следващата подредба ще има задължително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts