Jump to content
  • 0

Разпродажба на моите творения :)

sensimasensi

Robots & Mechs SALE   

4 гласа

1. 1. Бихте ли си купили някои от моите творения?

Въпрос

Здравейте приятели :)

От известно време ми се върти идеята да се разделя с някои от моите МОК-ове роботи и мекхове, тъй като почнаха да стават много и мястото вкъщи ми е ограничено. Особено след като и ми се роди дъщеричка и нейните играчки почнаха да заемат бая място, а и май ще трябва да почна да купувам и ДУПЛО :D.
   За тази цел съм направил и анкета, за да се ориентирам горе-долу колко желаещи има. Цените още не съм ги определил, защото всеки МОК си е индивидуален и реално не съм броил колко части съм вложил в тях, но със сигурност ще варират зависимост дали има минифигурка вътре или не.
   Ако има  повече от един желаещ на някой модел, може и нещо като наддаване да стане. Зависимост резултата от анкетата, по-нататък ще пусна и снимки на моделите, но мисля че повечето от вас са ги виждали и ги знаете и може би имате фаворити. 
  Наистина, все още не знам точно как ще процедирам с продажбите, затова и очаквам от вас коментари и съвети.

п.п След последното прибиране на роботите от музея Слави @nerdcore толкова много си хареса един, че реши да го разглоби :D този ще бъде запазен за него :D 

• Харесвам 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

0 отговора на този въпрос

Recommended Posts

Все още няма отговори на този въпрос

• Създай нов...