mnachev Публикувано Октомври 9, 2015 Share Публикувано Октомври 9, 2015 (Редактирано) Странна комбинация според мен. Ghotic Cyber Punk )) Предпочитам класическите рицари... Редактирано Октомври 9, 2015 от mnachev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 9, 2015 Share Отговорено Октомври 9, 2015 Ха и аз мислех да пиша за новата серия на Лего. Аз също бих предпочел класически рицари, но и това ми изглежда забавно. Според мен ще има и доста интересни части в сетовете. За сега бих казал, че има 60% шанс да си ги взема като излязат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Октомври 10, 2015 Share Отговорено Октомври 10, 2015 Бих си ги купи само заради броните А изобщо не са по моята част. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Октомври 10, 2015 Share Отговорено Октомври 10, 2015 Добър чарколяк, добри цветове... значи всичко е добре Не че ще си купя който и да било от тия сетове, де - но същото важи и за Чима, а тя е причината за някои страхотни нови чарколяци. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Октомври 10, 2015 Share Отговорено Октомври 10, 2015 Видяхте ли броните, бреее? Аааа, страшни са!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 10, 2015 Share Отговорено Октомври 10, 2015 Потекоха ми лигите по тея брови направо. Идеята за този едричкия също ми харесва. Това, че са сложили емблемите на black falcons, wolfpack и тн едновременно ми харесва и ми пречи. Проблема е че стават неизползваеми за спейс И както казаха и другите - чарколяци! Самите модели засега не ме грабват особено, но към любопитен да видя и останалите комплекти от серията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 11, 2015 Share Отговорено Октомври 11, 2015 Ето тук има снимки на още сетове от серията. Комбинацията на синьо и trans-neon orange ми напомня на Ice Planet 2002 серията от началото на 90-те. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Октомври 11, 2015 Share Отговорено Октомври 11, 2015 Не знам какво ще ги правя, но определено ще се сдобия с по-бюджетните, много ми допадат. Особено талигата с двете червени глави изглежда жестоко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Октомври 25, 2015 Share Отговорено Октомври 25, 2015 като фен на classic castle мога да определя тази нова серия с 2 думи: грозна катастрофа. Същата грозотия като ningajo да кажем. Единствено ме кефят двете малки червени демончета, ще си ги купя отделно само тях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Октомври 25, 2015 Share Отговорено Октомври 25, 2015 Точно сега почва "Демоните на ДаВинчи" 3 сезон -моделите малко приличат на неговите изобретения а по точно леко рицарски,леко съвременни .Аз лично не ги харесах особено но аз гледам само частите а не с колекционерско око. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Ноември 4, 2015 Автор Share Отговорено Ноември 4, 2015 Снимка на Nexo polybag Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Ноември 9, 2015 Автор Share Отговорено Ноември 9, 2015 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Ноември 13, 2015 Автор Share Отговорено Ноември 13, 2015 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Ноември 24, 2015 Автор Share Отговорено Ноември 24, 2015 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Ноември 24, 2015 Share Отговорено Ноември 24, 2015 Ох все по-зарибен ставам като гледам картинките. Лошото е, че ще са много сетове и това са още един 1000 лева на година за тази серия... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Ноември 25, 2015 Share Отговорено Ноември 25, 2015 (Редактирано) Мисля, че частите ще са много полезни, а някои ще пораждат и иновативност. Стават и за Space MOCs даже, логата на някои сетове ще стават доста добре за 'before and after' проекти. Винаги съм бил фен и на цветните комбинации 'кафяво-оранжево' и 'черно-оранжево' (стил 'магма/лава'). Макар и да съм фен на класическите модели от тази серия, мога да си взема 1-2 от Nexo-то. Сигурно ще са добри донори. Редактирано Ноември 25, 2015 от Knifebane Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Декември 22, 2015 Автор Share Отговорено Декември 22, 2015 (Редактирано) Пуснаха първите епизоди по ТВ. Мисля, че в събота ще ги дават по Cartoon Network А който бърза: Episode 1: The Book of Monsters, Part One http://www.lego.com/...7efb497436d7e7f Episode 2: The Book of Monsters, Part Two http://www.lego.com/...0d48588bc50c991 Редактирано Декември 22, 2015 от mnachev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Декември 22, 2015 Share Отговорено Декември 22, 2015 Супер ще ги изгледам като имам време. Мерси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 22, 2015 Share Отговорено Декември 22, 2015 Тъкмо ги изгледах, голяма простотийка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Декември 23, 2015 Автор Share Отговорено Декември 23, 2015 Тези дни и аз ще изкажа мнение... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Януари 29, 2016 Автор Share Отговорено Януари 29, 2016 Мислех, че Nexo Knights са извадили на премиерата в началото на годината най-големите и най-добри сетове. И втората вълна ще са от по-малките сетове допълнения. Но нищо подобно! Излизат още по брутални и големи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Януари 29, 2016 Share Отговорено Януари 29, 2016 Уау изглеждат много яко наистина. Много интересно ми изглеждат "двигателите" на Aero-Striker-a. Формата е доста странна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 29, 2016 Share Отговорено Януари 29, 2016 Така ли ми се струва или колелата от 70322: Axl's Tower Carrier като тези от 6989: Mega Core Magnetizer ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Януари 29, 2016 Share Отговорено Януари 29, 2016 Доста приличат да. Наско да каже той го има М-трон-а. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Януари 29, 2016 Share Отговорено Януари 29, 2016 Няма как да са по-малки, при този размер на превозното средство. Което е добре, защото вероятно цената им в BL ще падне. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts