mnachev Публикувано Април 27, 2022 Share Публикувано Април 27, 2022 Новите влакове, които ще излязат през 2022. Товарен влак 60336 - LEGO City Freight Train 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Април 27, 2022 Автор Share Отговорено Април 27, 2022 Ще излезе и пътнически влак - 60337 Passenger Express Train. За момента за него няма изображения, но ми е много интересно да го видя... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 27, 2022 Share Отговорено Април 27, 2022 Вижте заглавията на сетовете от фермата ще има добри неща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LegoFan Отговорено Април 29, 2022 Share Отговорено Април 29, 2022 Този влак изяде голям хейт от общността. На мен обаче ми допада много. Особенно локомотива. Вижда ми се по-дълъг от предишните сетове. Или само така си въобразявам? Няма значение. Изглежда много добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Април 29, 2022 Автор Share Отговорено Април 29, 2022 Според мен си е стандартната дължина, като на останалите сетове. Малко ми е странен дизайна за товарен влак, май предпочитам по-класическата визия, но явно това е бъдещето ! Гледам че и сини ЛЕД фарове са заложили в модела, и електрически коли... Съвсем модерно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toddybear Отговорено Май 2, 2022 Share Отговорено Май 2, 2022 На мен много ми харесва, вярно е че изглежда прекалено модерен но ми харесва че има автовоз. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 2, 2022 Share Отговорено Май 2, 2022 A за пътника какво ще кажете ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Май 2, 2022 Автор Share Отговорено Май 2, 2022 Преди 5 часа, mamun написа: A за пътника какво ще кажете ? Направо ме изненада с визията си. Въобще не очаквах подобна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Май 2, 2022 Автор Share Отговорено Май 2, 2022 60337 Passenger Express Train Гледам има и светлини към комплекта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 2, 2022 Share Отговорено Май 2, 2022 преди 57 минути, mnachev написа: Направо ме изненада с визията си. Въобще не очаквах подобна. Една идея ми прилича на хоризонта, само муцуната му е по-дълга Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Май 2, 2022 Share Отговорено Май 2, 2022 Още не е официялен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Май 3, 2022 Автор Share Отговорено Май 3, 2022 Преди 13 часа, mamun написа: Една идея ми прилича на хоризонта, само муцуната му е по-дълга Има известна прилика, но Хоризонта в пъти повече ми харесва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Май 3, 2022 Share Отговорено Май 3, 2022 Грабва ме влака обаче нямам нито кеш ни място за него пък и си имам червения със светлини мод. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Май 4, 2022 Автор Share Отговорено Май 4, 2022 Ето и кутията на гарата, как ще изглежда. Има някакъв нов елемент завършващ релсите (на по-горната снимка в коментарите се вижда по-добре) Автобуса е готин. Малко ми е странна идеята за камион дърпащ WC по релсите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 4, 2022 Share Отговорено Май 4, 2022 Преди 1 час, mnachev написа: Има някакъв нов елемент завършващ релсите (на по-горната снимка в коментарите се вижда по-добре) Не е нов, стар е : Има го в 70424: Ghost Train Express. Улеснява вкарването на влака в релсите https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?P=53834&idColor=85#T=S&C=85&O={"color":85,"iconly":0} 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Май 4, 2022 Share Отговорено Май 4, 2022 Автобуса ми харесва, останало както и двата влака е отбий номер... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts