mnachev Публикувано Октомври 12, 2015 Share Публикувано Октомври 12, 2015 Следващата модулна сграда от Creator Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Октомври 12, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 12, 2015 (Редактирано) Така като я разглеждам по-детайлно ми се струва че са пропуснали един важен детайл. Каква банка ще е без нито една видео камера на някой ъгъл )) Иначе доста ми допада, а и като цяло всичките модулни сгради излезнали да момента Редактирано Октомври 12, 2015 от mnachev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 12, 2015 Share Отговорено Октомври 12, 2015 Банката изглежда много хубава наистина. Според мен правилно не са сложили камери по фасадата, защото на старинни сгради не се слагат такива неща. Обикновенно камерите са или много добре прикрити или са от другата страна на улицата. Поне така изглежда от снимките на разни банки в Ню Йорк. Както и да е, още едно нещо влиза в wish листа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Октомври 12, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 12, 2015 Не съм напълно съгласен с теб Има и много други примери Но и вътре в модела пак не са сложили А за мен това е много основен детайл в тази тема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 12, 2015 Share Отговорено Октомври 12, 2015 Днес нямах много време да разгледам снимките, но ако и вътре няма това вече си е пропуск. Още една възможност да се модифицира сета. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Октомври 25, 2015 Share Отговорено Октомври 25, 2015 Изглежда доста добре. Идеята с прането на пари също е интересна. Като цяло достойна част от поредицата модуларни сгради. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts