3dwarman Публикувано Октомври 12, 2015 Share Публикувано Октомври 12, 2015 (Редактирано) Тези дни се сдобих с малко части и ми остана време да направя нещо, което се канех от доста време. От както се сдобих с таблет ми беше малко неудобно да го ползвам докато съм на компютъра и трябва да проверя нещо набързо на таблета. Причината за това е, че когато устройството е легнало на бюрото да речем, ъгъла под който гледам екрана не е много естествен. Не е и много удобно да се пише на него така. Така ми хрумна да си направя една поставка за таблета. А ето е и нея: А така изглежда с моя Samsung Galay Tab S вътре: Прикачен може да намерите и LDD схема, ако някой има нужда си направи подобно нещо. Освен поставката за таблет успях да модифицирам и една стара стойка за кола от Nokia X6, така че да стане за сегашния ми телефон. Изглежда малко дървено, но върши чудесна работа. Tablet Stand.lxf Редактирано Октомври 12, 2015 от 3dwarman Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Октомври 13, 2015 Share Отговорено Октомври 13, 2015 Погледни и ето тази, направих си я и е много добра, прибрана, удобна и сгъваема. Може да си я направиш и в различни размери. Много е гот. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 13, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 13, 2015 Ще пробвам, въпреки че не ми изглежда достатъчно стабилна за моите цели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts