mnachev Публикувано Октомври 22, 2015 Share Публикувано Октомври 22, 2015 (Редактирано) Някой дали е пробвал и дали може да сподели мнение от първо лице за LEGO DIMENTIONS? Редактирано Октомври 22, 2015 от mnachev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 22, 2015 Share Отговорено Октомври 22, 2015 Не съм, но много ми прилича с идеята на skylanrrers. Любопитно ми е ще ги внесат ли официално в България Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Октомври 22, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2015 (Редактирано) Би трябвало, но ми се струва по-вероятно да се продават от Пулсар ))))))))))))) Редактирано Октомври 22, 2015 от mnachev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 22, 2015 Share Отговорено Октомври 22, 2015 Аз гледах в канала на The Brick Show как играят и ми се стори много забавно. Аз обаче съм PC геймър и нямам конзоли за да я пробвам. Ето тук може да разгледаш за повече подробности: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Октомври 22, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2015 Да и аз ги разглеждах, самия геймплей е ясен. Не можех да си изясня само реалните фигурки от лего какво правят и какво отношение имат към играта, както и самия сглобяем лего портал. Обаче намерих това клипче и всичко се изясни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 22, 2015 Share Отговорено Октомври 22, 2015 Към фигурките има стойка (това синьото) Стойката има някакъв "чип", който при поставяне върху портала отключва съответния герой (ниво, превозно средство) в играта. По този начин се елиминира пиратството. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Януари 21, 2016 Автор Share Отговорено Януари 21, 2016 Един трейлър на Ghostbusters pack Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 2, 2017 Share Отговорено Февруари 2, 2017 Ето какво видях днес: 71254: {Teen Titans Go! 1} 71255: {Teen Titans Go! 2} Дали ще ни зарадват най-накрая фигурка на Raven? Надявам се да разберем скоро! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts