mnachev 929 Публикувано Октомври 22, 2015 (Редактирано) Някой дали е пробвал и дали може да сподели мнение от първо лице за LEGO DIMENTIONS? Редактирано Октомври 22, 2015 от mnachev Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
legohead 652 Отговорено Октомври 22, 2015 Не съм, но много ми прилича с идеята на skylanrrers. Любопитно ми е ще ги внесат ли официално в България Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mnachev 929 Отговорено Октомври 22, 2015 (Редактирано) Би трябвало, но ми се струва по-вероятно да се продават от Пулсар ))))))))))))) Редактирано Октомври 22, 2015 от mnachev Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3dwarman 235 Отговорено Октомври 22, 2015 Аз гледах в канала на The Brick Show как играят и ми се стори много забавно. Аз обаче съм PC геймър и нямам конзоли за да я пробвам. Ето тук може да разгледаш за повече подробности: Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mnachev 929 Отговорено Октомври 22, 2015 Да и аз ги разглеждах, самия геймплей е ясен. Не можех да си изясня само реалните фигурки от лего какво правят и какво отношение имат към играта, както и самия сглобяем лего портал. Обаче намерих това клипче и всичко се изясни Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
legohead 652 Отговорено Октомври 22, 2015 Към фигурките има стойка (това синьото) Стойката има някакъв "чип", който при поставяне върху портала отключва съответния герой (ниво, превозно средство) в играта. По този начин се елиминира пиратството. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mnachev 929 Отговорено Януари 21, 2016 Един трейлър на Ghostbusters pack Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stormfury 1164 Отговорено Февруари 2, 2017 Ето какво видях днес: 71254: {Teen Titans Go! 1} 71255: {Teen Titans Go! 2} Дали ще ни зарадват най-накрая фигурка на Raven? Надявам се да разберем скоро! Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове