legohead Публикувано Октомври 23, 2015 Share Публикувано Октомври 23, 2015 Днес "изплува" предварителна информация за фигурките от серия 15. Очакваме ги през януари 2016. За момента единствено знаем имената им: Screw exciting adventures with LEGO series of 15 collectible figurines. Meet the Queen, head of animal control, the jewel thief, a tribal woman, the dancer, steering wheel warrior, wildlife, scary knight, the wrestling champion, the man in costume shark, man awkward, kendo wrestler, astronaut, laser robot, the concierge and the farmer. In each bag “surprise” is a splendid figure with one or more accessories, plus a platen, a collector leaflet and a single set of code to unlock the character of the figure included in LEGO Minifigures Online play exciting ( purchase of the game required). Be sure to obtain permission from your parent or your guardian before going online. Ето го и списъка от имена публикуван в Amazon. Queen Head of Animal Control Jewel Thief Tribal Woman Dancer Steering Wheel Warrior Faun Scary knight Wrestling champion Shark suit man Awkward man Kendo fighter Astronaut Laser robot Concierge Farmer Отсега мога да кажа, че съм заинтригуван! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Октомври 23, 2015 Share Отговорено Октомври 23, 2015 Фермера дали ще е с прасенце )))) Другите си ги представям, интересно ми е само как ли ще изглеждат Tribal Woman и Awkward man Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 23, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2015 дано да е с прасенце! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Октомври 23, 2015 Share Отговорено Октомври 23, 2015 Ха ха ха Много бързо ми се струва идва 15 серия, още не съм си купил нищо то 14 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 23, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2015 е, има 3 месеца до 15-та, не е тръгнала да идва съвсем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 2, 2015 Автор Share Отговорено Декември 2, 2015 Появиха се официални снимки! http://brickset.com/article/17937 Заинтригуван съм от кралицата, космическия типец и астронавта може би. Зеления рицар също може. За останалите - не съм съвсем сигурен че ми вършат реално някаква работа Да, туко що половинката ми ми каза че ще иска и балеринката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 2, 2015 Share Отговорено Декември 2, 2015 (Редактирано) 15-та серия не трябваше ли да е на Дисни или се бъркам ? Съдейки по картинката, очевидно се бъркам Редактирано Декември 2, 2015 от Stormfury Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 2, 2015 Автор Share Отговорено Декември 2, 2015 амиии, възможно е всъшност първо по ред да излезе дисни серията (януари 2016), а след това "Серия Номер 15" - някъде април-май. не съм сигурен кое кога е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Декември 2, 2015 Share Отговорено Декември 2, 2015 Уффф все повече и повече започвам да се зарибявам по тия минифигурки... Дано ми вдигнат заплатата... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 2, 2015 Автор Share Отговорено Декември 2, 2015 аа нененене ще ти огранича достъпа до темита за фигурки ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Декември 3, 2015 Share Отговорено Декември 3, 2015 Хе хе хе имах шесто чувство за фермера или от Lego са чели моя пост... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 3, 2015 Автор Share Отговорено Декември 3, 2015 Бинев да не гледа! ето снимка на фигурките поотделно: Флагчето на космонавта много ме кефи! Бебето на индианката също е много готина идея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Декември 3, 2015 Share Отговорено Декември 3, 2015 Флагчето може лесно да се направи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 3, 2015 Автор Share Отговорено Декември 3, 2015 говоря, че ми харесва идеята. Освен това ми изглежда като да е принтирана, което си е гот Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Декември 3, 2015 Share Отговорено Декември 3, 2015 Е за колекционерска фигура, ако не е принтирано ще е вече излагация... Повече от задължително е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 3, 2015 Автор Share Отговорено Декември 3, 2015 Надявам се да си прав, както беше за фигурката с прасенцето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 3, 2015 Share Отговорено Декември 3, 2015 Рицарят много ми допада, този с костюма на акула и фермера с прасето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts