mnachev Отговорено Юни 12, 2019 Share Отговорено Юни 12, 2019 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 24, 2019 Share Отговорено Юни 24, 2019 Два микро скейл модела. Не съм сигурен дали са официални или не. X-Wing-a e бил за събитие в Toys R' Us. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Юни 25, 2019 Share Отговорено Юни 25, 2019 Сашко, не ми излизат снимките? (Ако е при мен проблема ще изтрия коментара) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Юни 25, 2019 Share Отговорено Юни 25, 2019 Тези дни експанднах 40333 юбилейния сет "Битката на Хот", добавих още 1 АТ-АТ както и още 2 сноуспийдъра и добавих площ. Имам още 1 АТ-АТ да направя и да сменя някои части, защото ги нямам в подходящия цвят, но когато е готово ще кача снимки. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 25, 2019 Share Отговорено Юни 25, 2019 преди 49 минути, Duh5 написа: Сашко, не ми излизат снимките? (Ако е при мен проблема ще изтрия коментара) Уж се виждат. Да не би да блокваш от "https://static.wixstatic.com/" матрял, тъй като май от там зарежда. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Юли 19, 2019 Share Отговорено Юли 19, 2019 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Юли 19, 2019 Share Отговорено Юли 19, 2019 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Септември 19, 2019 Share Отговорено Септември 19, 2019 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Декември 20, 2019 Share Отговорено Декември 20, 2019 Mandalorian Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Януари 9, 2020 Share Отговорено Януари 9, 2020 Nothing is impassable with a blurrg mount – I have spoken! 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Януари 13, 2020 Share Отговорено Януари 13, 2020 Страхотен трейлър. Точно, като оригинала! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Януари 22, 2020 Share Отговорено Януари 22, 2020 The Mandalorian ship and built intructoins video Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Февруари 14, 2020 Share Отговорено Февруари 14, 2020 Като фен на Star Wars винаги ме дърпа към уникалните персонажи Затова едни бесни тъскан рейдъри, заловили джава 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Февруари 23, 2020 Share Отговорено Февруари 23, 2020 По улиците на Canto Bight може да срещнете всякакви образи...но никой не иска да среща тях...Динко също е там отзад 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neelton Отговорено Февруари 24, 2020 Share Отговорено Февруари 24, 2020 Много свежа картинка. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Юни 23, 2020 Share Отговорено Юни 23, 2020 Добра интерпретация в малък мащаб на Razor Crest 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Юни 24, 2020 Share Отговорено Юни 24, 2020 Преди 21 часа, mnachev написа: Добра интерпретация в малък мащаб на Razor Crest Вчера го изгледах видеото и се вдъхнових много да направя нещо подобно. Седнах вечерта и покопках малко. Динко може да седне в кокпита, но трябва да се махнат страничните слоупчета до прозореца, че е тренирал много и са му широки раменете Ето го и резултата, като е по-малък от този на hachiroku, но се опитах да запазя комичния вид и все пак да прилича: 4 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Юли 9, 2020 Share Отговорено Юли 9, 2020 Доставка на Екзегол Прословутата фирма FodEx прави постоянни курсове до Екзегол, защото Палпатин постоянно виси я в Бриклинк, я в Амазон, я в Ибей и поръчва като ненормален. Мисля, че преценката му е замъглена...от Тъмната страна предполагам Разбира се, на него му е спокойно, защото действащия GDPR не позволява на доставчиците да видят личните му данни. Целият билд се върти около превозното средство. Отваря се и от двете страни за да могат лесно да се свалят пакетите с благинки (надявам се не превозват подправка ), разполага с хипер двигател, но понеже е по-стар модел има и 8 соларни панела, с които при пълно зареждане може да мине някой и друг парсек . Направих го за малък контест, в който всеки може да се включи (повече тук). Tематика е разбира се Star Wars. Условията са да има First Order трупъри или друг персонал и да не е сцена от филмите. Демек измисляш си историйка и се забавляваш, стига да се развива по времето на последните 3 филма. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Септември 25, 2020 Share Отговорено Септември 25, 2020 Нещо от снощи: Вдъхновено е от този сладур, който прави невероятни фигури: 1 1 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Октомври 10, 2020 Share Отговорено Октомври 10, 2020 През последните дни се вдъхнових от @OneOfAll да направя спийдър и така се родиха няколко swoop bike-а Дадох имена на двама от байкърите, а за третия се знае само, че не е джедай 4 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 26, 2020 Share Отговорено Октомври 26, 2020 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Ноември 13, 2020 Share Отговорено Ноември 13, 2020 В очакване на новата серия, нещо което да сложа до чюлювизора 3 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Юни 16, 2023 Share Отговорено Юни 16, 2023 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts