bobretty Публикувано Октомври 30, 2015 Share Публикувано Октомври 30, 2015 Преди време започнах да строя този камион. Премина през много етапи на развитие, но мисля, че този е окончателния. Според мен се получи доста добре. Има си HoG steering с две карданчета, вместо зъбни колела, защото няма място за тях(има снимка). Този както и повечето ми MOC-ове е по-скоро къща на колела, защото е построен основно от тухлички, което се дължи на факта, че 60% от легото ми е от преди 2000г. и повечето ми части са от една къща и една кофа с тухлички на една от снимките съм го сравнил с вишката 42031. Вдъхнових се от 5571, за който си мечтая от много малък. Щеше ми се да го направя черен и по-голям, но това излезе. Все още е малко шарен, но скоро ще стане напълно червен. Снимки: http://bobretty.snimka.bg/other/lego.884933 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 30, 2015 Share Отговорено Октомври 30, 2015 Браво, много готин модел! Като цяло впечатляващо представяме направи във форума в рамките само на 1 ден Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Октомври 30, 2015 Share Отговорено Октомври 30, 2015 Добре се е получил .В размер за минифигурки ли искаш да е или няма значение?Смяташ ли да добавиш ремарке ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobretty Отговорено Октомври 31, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 31, 2015 В момента ми се струва, че се е получил като за минифигурки. Има ремарке, днес ще го снимам и ще го кача в снимка.бг Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobretty Отговорено Октомври 31, 2015 Автор Share Отговорено Октомври 31, 2015 Вече ги качих (линка от първия коментар) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 31, 2015 Share Отговорено Октомври 31, 2015 с ремаркето модела ти вече изглежда напълно завършен! Модела ти е впечатляващ, още повече предвид частите, с които разполагаш! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts