Радо Чакръкчията Публикувано Юни 1, 2022 Share Публикувано Юни 1, 2022 (Редактирано) Здравейте Лего творци. Честит 1ви юни. Днес аз празнувам Моля, администратора да ме извини, че публикувам за пореден път тема не в правилната секция. Не разбирам как може да добавям в секцията за он-лайн състезанията. Би ли могло да се покаже или каже това по някакъв начин ? Вече мога да ви похваля - и второто онлайн състезание с тема "Робота и Колата" завърши успешно. 31 човека попълниха Анкетата и определиха победителя измежду тримата състезатели. Ето това беше МОС-ът победител на състезателя Филип от Харманли. Той получи 100те лв. награда. Анкетата определи темата на следващото състезание. Както сте разбрали от името на тази форум тема - това ще бъде "Космос". На сайта е публикувано всичко необходимо. За всеки случай ще го копирам да го има и тук като условия за участие и правила: Тема: „Космос“. Срок: До 9ти юли 2022г ЗАДАЧАТА Е: Постройте нещо, което е очевидно дошло от Космоса. Може да е всичко: Войн от Космоса, Космическо растение, Космически кораб, Извънземно, Космическо животно, Междугалактически кит или акула, Астронавт, Върховен Интелект, Робот, или друго и всички възможни комбинации измежду тях. Бонус 10точки ще има за всяко творение (МОС), което може да свети в тъмното. Стандартните правила важат с пълна сила: 1) Всеки може да участва само със свое собствено творение от Лего (МОС) – може да е с физически части, може и да е изцяло онлайн творение. Може да се ползва официалният безплатен софтуер на Лего за тази цел https://www.bricklink.com/v3/studio/download.page 2) Няма такси; 3) Наградата е 100лв. за първенеца, определен от Анкетата на състезанието; 4) Задължително се участва със снимки (максимум 5бр. На МОС-ка по желание може и с видео (максимум 300MB)– или и двете заедно); 5) МОС-ве се приемат само до крайната дата на състезанието на тази поща: mlegorade@gmail.com 6) В писмото си, моля, напишете името на създателя/участника и името на вашият МОС, както и телефон за връзка с вас. 7) Първенеца се определя с анкета, която се попълва от всички виждащи състезанието в седмицата за оценяне – 7дни след крайният срок на състезанието 8) Победителят/ Първенеца получава наградата и се снима с МОС-ка си как я получава (мястото ще го уточним допълнително). Така се увековечава постижението му в галерията на форума със заглавие под снимката „Първенец в Състезание „Темата на състезанието“ от кога –до кога е било. 9) Шервате и споделяте на своите профили, всичко свързано с Анкетата. Пояснения: Анкетата в това състезание ще има три черти за оценка: Красота, Практичност и Уау-фактор. Човек дава само три вида оценки: Давайки 1 точка – означава слабо е. Давайки 2 точки- значи добре е, харесва ми. Давайки 3 точки- супер е, много много ми харесва. Не може да се дават повече точки. Не може да се дадат 0 точки. Ще се оповестят точките на всички кандидатури, така че всеки участник ще получи обратна връзка за своят МОС от участниците във форума. Първенец/ Победител МОС е онзи, който изкара най-много точки спрямо останалите. Ако има два първенеца – се събират още анкети – докато стане ясно, кой е първенеца. Ще се обадим на Първенеца/Победител и ще се уговорим за награждаването му. УСПЕХ! Ще се видим на финала Редактирано Юни 1, 2022 от Радо Чакръкчията Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Юни 2, 2022 Share Отговорено Юни 2, 2022 преместих темата - това нямаш ли го? 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Радо Чакръкчията Отговорено Юни 11, 2022 Автор Share Отговорено Юни 11, 2022 Странно. При мен липсва тази опция. Екранът изглежда ето така: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts