Jump to content

Лего Състезание "Космос" - от серията състезания за 2022г

Радо Чакръкчията

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте Лего творци. Честит 1ви юни. Днес аз празнувам :)

1087824659_LegoRade.thumb.jpg.aeaa79e1e6125fb7552e54f759632027.jpg

Моля, администратора да ме извини, че публикувам за пореден път тема не в правилната секция.

Не разбирам как може да добавям в секцията за он-лайн състезанията. Би ли могло да се покаже или каже това по някакъв начин ?

Вече мога да ви похваля - и второто онлайн състезание с тема "Робота и Колата" завърши успешно. 31 човека попълниха Анкетата и определиха победителя измежду тримата състезатели. Ето това беше МОС-ът победител на състезателя Филип от Харманли. Той получи 100те лв. награда.  

Main.thumb.jpeg.6cd83590a0d7a7353add9f89ac78bf4b.jpeg 

Анкетата определи темата на следващото състезание. 

Както сте разбрали от името на тази форум тема - това ще бъде "Космос". На сайта е публикувано всичко необходимо. 

За всеки случай ще го копирам да го има и тук като условия за участие и правила: 

Тема: „Космос“.

Срок: До 9ти юли 2022г

ЗАДАЧАТА Е: Постройте нещо, което е очевидно дошло от Космоса.

Може да е всичко: Войн от Космоса, Космическо растение, Космически кораб, Извънземно, Космическо животно, Междугалактически кит или акула, Астронавт, Върховен Интелект, Робот, или друго и всички възможни комбинации измежду тях. 

Бонус 10точки ще има за всяко творение (МОС), което може да свети в тъмното. 

Стандартните правила важат с пълна сила:

1) Всеки може да участва само със свое собствено творение от Лего (МОС) – може да е с физически части, може и да е изцяло онлайн творение. Може да се ползва официалният безплатен софтуер на Лего  за тази цел https://www.bricklink.com/v3/studio/download.page 
2) Няма такси;
3) Наградата е 100лв. за първенеца, определен от Анкетата на състезанието;
4) Задължително се участва със снимки (максимум 5бр. На МОС-ка по желание може и с видео (максимум 300MB)– или и двете заедно);
5) МОС-ве се приемат само до крайната дата на състезанието на тази поща: mlegorade@gmail.com
6) В писмото си, моля, напишете името на създателя/участника и името на вашият МОС, както и телефон за връзка с вас.
7) Първенеца се определя с анкета, която се попълва от всички виждащи състезанието в седмицата за оценяне – 7дни след крайният срок на състезанието
8) Победителят/ Първенеца получава наградата и се снима с МОС-ка си как я получава (мястото ще го уточним допълнително). Така се увековечава постижението му в галерията на форума със заглавие под снимката „Първенец в Състезание „Темата на състезанието“ от кога –до кога е било.
9) Шервате и споделяте на своите профили, всичко свързано с Анкетата.

Пояснения:

• Анкетата в това състезание ще има три черти за оценка: Красота, Практичност и Уау-фактор.
  • Човек дава само три вида оценки: Давайки 1 точка – означава слабо е. Давайки 2 точки- значи добре е, харесва ми. Давайки 3 точки- супер е, много много ми харесва. Не може да се дават повече точки. Не може да се дадат 0 точки.
  • Ще се оповестят точките на всички кандидатури, така че всеки участник ще получи обратна връзка за своят МОС от участниците във форума.
  • Първенец/ Победител МОС е онзи, който изкара най-много точки спрямо останалите.
    Ако има два първенеца – се събират още анкети – докато стане ясно, кой е първенеца.
  • Ще се обадим на Първенеца/Победител и ще се уговорим за награждаването му. 

УСПЕХ!
Ще се видим на финала

Редактирано от Радо Чакръкчията
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Странно. При мен липсва тази опция. Екранът изглежда ето така: 6511332_.jpg.e73601608dcd93cea08fe08e8aaad60b.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Създай нов...