Jump to content

"Кръгът на лунната светлина" - нова книга

Nikola Bathory

Recommended Posts

Здравейте,
Бих искал да ви представя новата си книга - "Кръгът на лунната светлина".
Ще се радвам да чуя и вашето мнение. Повече информация - тук.

„Кръгът на лунната светлина“ е сборник с десет фентъзи разказа, издържани в най-добрите традиции на жанра. Отделните истории са ситуирани във вълшебния свят, добре познат на изкушения читател от романа „Изпитанието на Розара“. Със своя ненатрапчив, но толкова по-вълнуващ стил, те му придават допълнителна завършеност и плътност: героите, които го населяват, „омагьосват“ със своите копнежи, стремежи, любови, триумфи и провали, приключения и вълнуващи съдби.

"В лицето на Никола Чалъков имаме един мощен белетристичен талант в областта на фентъзи прозата." Здравка Евтимова

Cover-the-circle-new2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и поздравления за новата книга!

Към момента съм понасъбрал доста друга фентъзи литература за четене, но при първа възможност, ще я погледна :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти! Радвам се за новия сборник с разкази! :)

С удоволствие ще изчета при свободно време!

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Разказът ми "Изгнаникът" е включен в новата фентъзи антология "Fable of Redemption Reclaimed", публикувана в САЩ. Това е първата ми публикация на английски и вече е достъпна за поръчки в Amazon.

Надявам се да ви хареса.

Pre-order on Amazon.

My short story "The Exile" is a part of the new Fantasy anthology Fable of Redemption Reclaimed, published in the USA. Get your copy now on Amazon for a compelling fantasy adventure!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Прочетох я. Стила ти на писане ми допада много и разказите вървят изключително леко и приятно. Определено бих чел още неща в този свят. Първите два разказа ми се сториха, че са си последователни със събитията в тях. 

С удоволствие бих чел още за някои персонажи от няколко разказа и би ми било интересно какво се е случило с тези персонажи. Финалът на "Принцът" беше интересен и може да стане още по-интересен с едно продължение. След "Дъщеря на Клана" исках да прочета повече за миналото на Игнис. "Изгнаникът" е разказът, който като завърших исках да разбера какво се е случило с Жил и Будок, планът им беше доста интересен. 

Започнах "Изпитанието на Розара" и подобно на тази книга върви супер леко и приятно. Историята е забъркана и ми допада.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че прочетеното ти е допаднало и е събудило още интерес у теб.

Ще ми помогнеш, ако споделиш мнението си и някъде другаде из интернет. Например в сайта Goodreads, ако го ползваш.

преди 50 минути, OneOfAll написа:

След "Дъщеря на Клана" исках да прочета повече за миналото на Игнис.

Заповядай, ето тук се роди Игнис и после реших, че заслужава да доразвия образа й:

"Магическа дарба"

Игнис смятам да играе (важна) роля и в следващата книга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове