Nikola Bathory Публикувано Юни 7, 2022 Share Публикувано Юни 7, 2022 Здравейте, Бих искал да ви представя новата си книга - "Кръгът на лунната светлина". Ще се радвам да чуя и вашето мнение. Повече информация - тук. „Кръгът на лунната светлина“ е сборник с десет фентъзи разказа, издържани в най-добрите традиции на жанра. Отделните истории са ситуирани във вълшебния свят, добре познат на изкушения читател от романа „Изпитанието на Розара“. Със своя ненатрапчив, но толкова по-вълнуващ стил, те му придават допълнителна завършеност и плътност: героите, които го населяват, „омагьосват“ със своите копнежи, стремежи, любови, триумфи и провали, приключения и вълнуващи съдби. "В лицето на Никола Чалъков имаме един мощен белетристичен талант в областта на фентъзи прозата." Здравка Евтимова 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Юни 7, 2022 Share Отговорено Юни 7, 2022 Здравей и поздравления за новата книга! Към момента съм понасъбрал доста друга фентъзи литература за четене, но при първа възможност, ще я погледна 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Юни 8, 2022 Share Отговорено Юни 8, 2022 Здрасти! Радвам се за новия сборник с разкази! С удоволствие ще изчета при свободно време! Поздрави! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Юли 16, 2022 Автор Share Отговорено Юли 16, 2022 Разказът ми "Изгнаникът" е включен в новата фентъзи антология "Fable of Redemption Reclaimed", публикувана в САЩ. Това е първата ми публикация на английски и вече е достъпна за поръчки в Amazon. Надявам се да ви хареса. Pre-order on Amazon. My short story "The Exile" is a part of the new Fantasy anthology Fable of Redemption Reclaimed, published in the USA. Get your copy now on Amazon for a compelling fantasy adventure! 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Август 2, 2022 Share Отговорено Август 2, 2022 Прочетох я. Стила ти на писане ми допада много и разказите вървят изключително леко и приятно. Определено бих чел още неща в този свят. Първите два разказа ми се сториха, че са си последователни със събитията в тях. С удоволствие бих чел още за някои персонажи от няколко разказа и би ми било интересно какво се е случило с тези персонажи. Финалът на "Принцът" беше интересен и може да стане още по-интересен с едно продължение. След "Дъщеря на Клана" исках да прочета повече за миналото на Игнис. "Изгнаникът" е разказът, който като завърших исках да разбера какво се е случило с Жил и Будок, планът им беше доста интересен. Започнах "Изпитанието на Розара" и подобно на тази книга върви супер леко и приятно. Историята е забъркана и ми допада. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Август 2, 2022 Автор Share Отговорено Август 2, 2022 Радвам се, че прочетеното ти е допаднало и е събудило още интерес у теб. Ще ми помогнеш, ако споделиш мнението си и някъде другаде из интернет. Например в сайта Goodreads, ако го ползваш. преди 50 минути, OneOfAll написа: След "Дъщеря на Клана" исках да прочета повече за миналото на Игнис. Заповядай, ето тук се роди Игнис и после реших, че заслужава да доразвия образа й: "Магическа дарба" Игнис смятам да играе (важна) роля и в следващата книга. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts