Jump to content

За или Против facebook/skype група Lebgo?

legohead

18 гласа

1. 1. ????? ??????????? ?????? ? ???-?????? ?? ????

• facebook ?????
    • skype ?????? ???
    • ???? ???? ?? 2-?? - ?????????? ?????

Recommended Posts

Здравейте!

От години съществува facebook група на Lebgo, за която честно казано бях забравил. В момента е настроена като не-видима, а и не се използва.

Има ли някой от вас, за когото е предпочитан вариант да обменяме информация там?

Също така можем да обсъдим и възможността да си направим skype конференция (групов чат) или нещо подобно, което да ни служи за комуникация освен телефоните, мейлите и форума.

Аз ще се въздържа да споделя моите предпочитания, и ще се съобразя с това кое на вас ви е по-/най- удобно

Очаквам вашето мнение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямам facebook и честно казано не искам и да имам.

За мен най-удобния вариант е обща група в скайп, тъй като го имам инсталиран на всичките си устройства и го ползвам активно.

Но ако групата се обедини около нещо друго аз нямам проблем да го ползвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз нямам предпочитания,използвам и двете,но до скайпа имам достъп единствено като съм на лаптопа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нов съм в клуба, както и форума; надявам се да не се натрапвам с мнението си по тази тема!

Форумът като формат е сравнително нов за мен, но придава известна организираност на дискусиите, доколокото мога да съдя от клуб-форума и съдържанието му. Не харесвам Фейсбук, тъй като е пълно със сто други теми и неща, които уморяват и изместват фокуса на дискусията, която трябва да бъде (спешно) проведена, примерно. До днес съм част от Скайп, както и TS/Ventrilo конферентни разговори по линия на други хобита. По принцип са хубави, тъй като създават усещане за 'личен' контакт с другите хора, но са изключително зависими от 'кога всички може да се съберат, за да говорят, без да се препредава информация'.

Това е от мен за момента! Лека вечер! :mf_yumm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очи в очи, или в "кръчмата" според мен е най-дборе. Фейсбук страницата може да използваме предимно за публикуване на наши материали, като ревюта, къде как и какво сме направили или ще направи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам как така е настроена като невидима, но аз попаднах на нея още преди месеци и я харесах. :)

А на въпроса facebook или skype - защо не и двете ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За фейсбук група говорех. Те конференция за бърз обмен на информация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавих анкета към темата.

Благодаря на всички, които взеха участие!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм навит и за двете, претенции нямам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега направих скайп конференция. За да бъде включите в групата, моля свържете се с някой от членовете на клуба (lug members)

този чат го оставяме за свободни дискусии. направихме нов . линк по-долу

При нужда ще започнем да използваме и facebook група.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, вътре съм. Надявам се и под правилното име, тъй като Скайп-а ми е различен от форумното име... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 months later...

Направихме нова конференция на клуба в Skype, която решихме че ще се използва единствено по ЛЕГО въпроси.

Lebgo Chat (nospam)

За да бъде включите в групата, моля свържете се с някой от членовете на клуба (lug members)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Аз гласувах за Скайп защото е по-прегледен от Фейса :) Иначе нямам и аз претенции. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знаех за тази анкета, но мнението ми е, че този въпрос е чисто опознавателен. Не пречи да има и двата вида връзки. Още повече от Фейсбук може да се пише на Скайп акаунт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове